ANELI BILA U VEZI SA "ŠKALJARCEM"! O ovoj vezi ne želi da priča u Eliti, a evo i zašto!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su imali aferu 2018, pre nego što je upoznala Asmina. Uhapšeni su zajedno u Bugarskoj zbog nelegalnih radnji, kaže izvor.

ANELI BILA U VEZI SA "ŠKALJARCEM"! O ovoj vezi ne želi da priča u Eliti, a evo i zašto!

Foto: TV Pink

Kako Republika saznaje, kontroverzna učesnica "Elite" Aneli Ahmić pre nekoliko godina imala je aferu s pripadnikom "škaljarskog klana"! Osim što su bili u ljubavnoj vezi, Aneli je s tim momkom obavljala mutne poslove, zbog kojih je tada i bila hapšena. 


Naime, Aneli je mnogo toga iznela u rijalitiju, ali izgleda da je "zaboravila" da pomene da je imala veze sa "škaljarcima", kao i da javno prizna detalje iz burne i mračne prošlosti.

Kako nam je rekao izvor blizak Aneli, ona je sa tadašnjim dečkom pljačkala po Nemačkoj.


- Aneli je bila u vezi sa škaljarcem još 2018, pre nego što je upoznala Asmina. Tada je ona radila mutne poslove, švercovala je novac od arapskih klanova iz Nemačke. Prebacivala je pare za Istanbul, a taj novac je od droge. U celu akciju je uvela i bivčeg dečka,pa su njih dvoje tako šest puta odrađivali čitavu operaciju - priča izvor blizak Aneli i dodaje da su nakon nekoliko uspešnih kombinacija, na kraju, oboje pohapšeni:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 


- Aneli i njen bivši su onda napravili plan da uđu u vilu i opljačkaju ljude, ali on nije imao hrabrosti jer je unutra bilo dosta obezbeđenja. Posle su napravili drugi plan - da on leti s njom u Istanbul, a kad slete, da ukradu kofere s novcem, tj. da ih zamene. Oni su to i uradili kada su čekali kofere, ona mu je dala znak koji je kofer u pitanju, uzeli su i pobegli u hotel. Posle su bežali preko Bugarske, a pare su ostavili kod prijatelja u Istanbulu. Tad su ih uhapsili u Bugarskoj jer je on zaboravio da uzme svoj kofer, pa su ih povezali preko imena ko je uzeo kofer. Kad su izašli iz zatvora, policija ih je prebacila u Srbiju. Posle je ona otišla u tužilaštvo i ocinkarila sve, odrukala ih je da bi sebe spasla. Tad je postala i zaštićeni svedok.


Nakon ovih saznanja pozvali smo i Anelinog supruga Asmina Durdžića, koji je potvrdio našu priču, ali naglasio da ne želi da se meša u to, bar zasad.

Foto: ATA Images, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 


- Znam da je imala aferu sa jednim škaljarcem, ali ne bih sada pričao o tome. Trenutno završavam neke stvari za ćerkicu i to mi je sada najbitnije. Sve što ste čuli je istina - rekao je za Asmin za Republiku.


Inače, naš portal prvi je došao i do optužnice u kojoj se Aneli osuđuje na zatvorsku kaznu. Međutim, kako saznajemo, ona je, da bi spasla sebe zatvora "odrukala" čitavu operaciju.


Asmin oduzima ćerku Aneli


Asmin Durdžić doneo je odluku da bivšoj partnerki Aneli Ahmić oduzme njihovu dvogodišnju ćerku. Asmin je kontaktirao s advokatom da bi pokrenuo postupak za oduzimanje deteta. Kako se navodi, on ima starateljstvo nad njihovom ćerkom iako je dete kod Aneline majke i sestre.


- Asmin je kontaktirao s advokatom u Sarajevu jer je Aneli njihovu ćerku ostavila kod majke i sestre da brinu o njoj dok je u rijalitiju. On želi da se taj slučaj reši jer mu one ne daju da vidi dete. Uz sve to, dete tamo nema odgovarajuće uslove jer pored nje brinu o još četvoro dece. Tamo nema uslova ni za odraslog čoveka, a kamoli za jedno dete - priča izvor i dodaje: 


- On sada strahuje i da bi one mogle da odvedu malu negde van zemlje. Iz Dubrovnika su je odvele u Sarajevo pre dvadesetak dana. Dete može da bude samo kod njega ili majke, a ne kod bake. Advokat mu je rekao da će to moći da se reši, pa tako sada čeka na to. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading