STANIJIN VERENIK PREKLINJE PRODUKCIJU "ELITE": Javno moli da se istina sazna uživo u programu - evo koliko PARA nudi za svoj predlog (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

06.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno moli da se istina sazna uživo u programu - evo koliko PARA nudi za svoj predlog!

STANIJIN VERENIK PREKLINJE PRODUKCIJU "ELITE": Javno moli da se istina sazna uživo u programu - evo koliko PARA nudi za svoj predlog (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Rijaliti zvezda i prva srpska starleta, Stanija Dobrojević, ovih dana se našla u centru skandala, kada ju je učesnica "Elite", Aneli Ahmić, optužila da joj je otela muža Asmina Durdžića i odvojila ga od njihove ćerke, a strasti se, po svemu sudeći, još uvek ne smiruju.

Naime, Stanija je sinoć u izjavi za Republiku priznala da je rešila da stavi tačku na svoj odnos sa verenikom, jer joj je, kako je rekla, svega preko glave i trenutno želi da bude sama, međutim, njen sada već bivši partner na sve načine pokušava da vrati starletu.

Durdžić se, naime, oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio poruku u kojoj javno moli produkciju "Elite" da organizuje poligraf za Aneli, kako bi, kako ističe, istina konačno izašla na videlo, a za taj podvig je rešen da iskešira čak 50.000 evra.

Republika

Foto: instagram.com/bet_men_007_

Asmin Durdžić instagram

- Nudim 50.000 evra produkciji da stavimo Aneli na poligraf i da ponovi 20 mojih pitanja taj dan kad bude bio poligraf. Poslaću momka u produkciju sa 50.000 evra - napisao je Asmin u okviru svoje objave na pomenutoj socijalnoj platformi, koja je mnoge ostavila bez teksta.

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević je tokom prethodne večeri priznala da je raskinula veridbu sa Asmin Durdžićem zbog skandala koji neprestano trese javnost, a kako je otkrila za Republiku, skinula je prsten i priznala da se oseća izigrano.

Uh, šta se meni nije izdešavalo. Bila sam na sedmom nebu, pripremala se za venčanje, da bi me sve ovo sad sačekalo u Srbiji, ne znam šta me je snašlo... Ja nisam ni znala da ta žena postoji. Rekla mi je da ima dete sa ženom, a mu se to desilo, ali da je imao druge žene posle nje. On je bio slobodan dečko, uživali smo u Majamiju. Otišli u Crnu Goru, samo je krenuo da mi zvoni telefon, svi mi pisali da sam nekome otela muža. Ludilo u telefonu, udarna vest. Ja ga pitam šta je ovo, on kaže da mu je bivša ušla u "Zadrugu" i tu kreće haos. Ludilo mi je krenulo, imala sam nervni slom u Budvi. Sve sam mu verovala. Ali gledam i šta se izbacuje sa druge strane, nisam nikome mogla više da verujem. Gledala sam kroz njega. Zato sam morala da presečem. Ne emotivno, ali sam rekla da je kraj. Sutra idem u Ameriku da dođem sebi - rekla je Stanija, pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Stanija Dobrojević sa verenikom Asminom Durdžićem

Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljenje priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Šta god da jeste, ja sam htela istinu. Našla sam se u neobranom grožđu, ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu, i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra iscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Whatsapp. Meni je sve ovo dno dna - dodala je Dobrojevićeva za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dingo

06.09.2023 21:43

Našla krpa zakrpu.sad bi da se vadi pa sta kosta da košta!produkcija ne treba da prihvati njegovu ponudu!zbog budala kao što je miljana i ovaj uros,već mnogi odustaju od gledanja,,elite,,!meni se ,licno,vec smucilo da gledam.utisajte miljana I urosa,vratiće se narod da gleda zadrugu,,elita,,

Stojko

07.09.2023 17:38

Standžika ga je ispušila za sva vremena. Bajo, tako se to radi sa starletama!Dok je ovaca biće i šišanja.....hahha