NIŠTA OD MEČA ZA ZLATO? Loše vesti za Srbiju pred POLUFINALE Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

06.09.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaće naše momke izuzetno težak zadatak.

NIŠTA OD MEČA ZA ZLATO? Loše vesti za Srbiju pred POLUFINALE Svetskog prvenstva!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije izborila je još juče plasman u polufinale Svetskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu, najbitnijoj utakmici na šampionatu, savladala selekciju Litvanije sa 87:68.

Danas su "orlovi" dobili i svog rivala u meču čiji će pobednik dobiti šansu da se u nedelju bori za zlato, a protivnik će nam u petak, od 10:45, biti reprezentacija Kanade.

Naime, izabranici Đordija Fernandeza su danas sa 100:89 porazili Sloveniju, čime su izborili mesto u polufinalu, ali su isto tako i poslali Srbiju na Olimpijske igre, pošto će naš tim, uz Nemačku, biti među dve najbolje evropske selekcije na ovom prvenstvu.

Sada nas još korak deli do finala, i do verovatno meča sa Amerikancima, ali su naši "orlovi" dobili loše vesti pred istorijski duel u Manili.

Naime, bukmejkeri su objavili kvote za duel koji će biti odigran u "Mall of Asia" areni, a Kanađani će biti favorit. Prema njihovim procenama, kvota na selekciju koju predvode brojne NBA zvezde, poput Šeja Gildžusa Aleksandera i Ar Džej Bereta, je oko 1,40, dok je kvota na pobedu Srbije oko 2,85.

Jasno je da će Kanada biti favorit, ali i kladionice ne opisuju olako naše igrače, već veruju da mogu da pruže dobar otpor favorizovanom rivalu i možda ga i pobede u polufinalu Mundobasketa.

Naš meč počinje u 10:45, drugo polufinale, između Amerike i Nemačke, počinje istog dana, od 14:40, a pobednici dva duela će u nedelju, upravo od 14:40, imati šansu da se bore za svetsko zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading