ANITA DOBILA ŠUT-KARTU, NIŠTA OD VEZE SA ANĐELOM: Ranković joj priredio hladan tuš, ni izolacija joj neće pomoći!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se nadala izolaciji sa Anđelom, ali joj je on priredio hladan tuš.

ANITA DOBILA ŠUT-KARTU, NIŠTA OD VEZE SA ANĐELOM: Ranković joj priredio hladan tuš, ni izolacija joj neće pomoći!

Foto: TV Pink/printscreen

Kako je ukućanima saopšteno, ni ove nedelje neće biti izbacivanja iz "Elite", te će Marko Đedović nastaviti da bude vođa, a kako mnogi komentarišu na društvenim mrežama, ali i na imanja u Šimanovcima, novi potrčci će, sumnja se, biti Anita Stanojlović i Anđelo Ranković.

Ukućani su danas neobavezno ćaskali u Pabu, a Anita i Anđelo su zamišljali kako bi mogao izgledati njihov boravak u izolaciji. Anita se sve vreme tome nadala, ali je usledio hladan tuš, koji nije mogla ni da zamisli.

Naime, Anđelo joj je poručio da svakako neće spojiti dušeke, već da će i u izolaciji spavati odvojeno, što je Aniti nikako nije dopalo:

- Ti i ja ćemo biti na dva odvojena dušeka u izolaciji - poručio je Anđelo Aniti.

- Ja ti pričam za spavaću sobu - odgovorila je Anita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Anita se više cimera poverila kako bi volela da bude sa Anđelom i kako se nada da će njih dvoje biti potrčci i da će već od ponedelja vođa odlučiti da ih pošalje u izolaciju da se bolje upoznaju i vreme provode sami daleko od svojih cimera. 

Anita je u razgovoru sa cimerima pričala kako su prošle godine u ovo vreme Filip Car i Aleksandra Nikolić proveli šest nedelja u sobi za izolaciju i da bi ona volela da se i njoj to dogodi sa Anđelom, kako bi mogla da da sve od sebe da ga osvoji i sa njim uplovi u ljubavnu vezu. 

Iako je Anita još uvek u braku sa Jovanom Tomić Matorom i papiri za razvod još uvek nisu stigli Anita nema problem da se opusti u odnosu sa Anđelom i da pred svima pokazuje koliko je odlepila za njim. Matora zbog njihove bliskosti svaki dan doživljava emotivne slomove, ali Stanojlovićeva ne krije da je to ne zanima i da nju više ne voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading