SVE MATORINE DEVOJKE KOJE JE ZAVEO ANĐELO: Ovo su ključni dokazi, bivši prijatelj joj napravio PAKAO OD ŽIVOTA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fan stranica rijalitija "Elita" napravila kratak film o turbuletnom odnosu Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i devojaka koje su podelili!

SVE MATORINE DEVOJKE KOJE JE ZAVEO ANĐELO: Ovo su ključni dokazi, bivši prijatelj joj napravio PAKAO OD ŽIVOTA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/samo.realno6

U ponedeljak se u rijaliti "Elita" uselio Anđelo Ranković koji je svojom pojavom izazvao zemljotres u Šimanovcima, a devojke su odmah odlepile na njegov fizički izgled, pogotovo kad je reč o Aniti Stanojlović. Ona je odmah zaboravila svoju patnju za Jovanom Tomić Matorom i molebane za novu šansu, nakon što se saznalo da ju je varala sa Mateom Car.

O njihovomn odnosu fan stranica koja prati rijaliti dešavanja napravila je kratak film, uz pesmu "Ko si ti", koju izvode Aleksandra Prijović i Saša Matić i na taj način opisali sve što se dešavalo i kako je Ranković Matoroj preoteo silne devojke.  

Poznato je da Anđelo i Matora imaju burnu prošlost i da im je odnost varirao od dobrih prijatelja do strašnih dušmana. Njih sukob počeo je još pre prva sezone "Zadruge" kad je Matora pljuvala Anđela kod njegove tadašnje devojke, ali su sve sredili kad su se pojavili u Beloj kući i nakon toga su se jako zbližili.

Međutim, u četvrtoj sezoni pomenutog rijalitija Matora je saznala da je njena najveća ljubav Sanja Stanković iza njenih leđa išla u bioskop sa Anđelom, a dok su svi boravili na imanju u Šimanovcima Anđelo i Sanja su uplovili u vezu, zbog čega je Matora doživljavala emotivne slomove.

Ali, iako su njih dvoje i posle toga uspeli da ispeglaju odnos i nastave da se druže, Matora je u petoj sezoni posumnjala da Anđelo flertuje sa MC Aleks i tad je zvanično stavljena tačka na njihov ondnos. 

Mnogi su pomislili da se Anđelo više neće petljati u Matorine ljubavne odnose, ali čim je on ušao u "Elitu" bacio se na muvanje Anite i napravio totalnu pometnju u rijalitiju. Njih dvoje su trenutno jako bliski i mnogo vremena provode zajedno, zbog čega u svakoj emisiji imaju problema sa Matorom i brutalno se svađaju. 

Snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading