ANĐELO ĆE ISKORISTITI ANITU, PA JE ŠUTNUTI: Procurila šok informacija, Matoroj pao kamen sa srca!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva ne može da sakrije koliko je razočarana u svoju još uvek zakonitu suprugu, sa Milicom žestoko oplela po njom!

ANĐELO ĆE ISKORISTITI ANITU, PA JE ŠUTNUTI: Procurila šok informacija, Matoroj pao kamen sa srca!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora je izrazila svoje duboko nezadovoljstvo ponašanjem Anite Stanojlović u rijaliti šou programu "Elita". Ona se požalila Milici Veličković na Anitinu prevaru sa Mateom Car i flertu sa Anđelom Rankovićem, govoreći joj koliko joj je teško da ih svakog dana u kući gleda zajedno. Ona je čak optužila Anitu da je lažna lezbijka, što je dodatno doprinelo njenoj frustraciji.

- Kako god da je bilo sa Sanjom, ona se od mene nikada ogradila nije. Sad sam joj (Anitinoj majci) smeće, a kakva sam do pre mesec dana bila? Ne mogu da verujem da je ovo uradila. Njena majka govori da sam ja psihopata, a šta ćemo s tim što je njena ćerka lažna l*zbijka? Meni je stvar ega da mi neko govori da me voli, onda me izignoriše, da ja pokleknem. Radila je sve to, a na kraju bacila udicu na Anđela. Tvrdim da bi ona završila sa bilo kim i da on nije ušao - govorila je Matora.

- Meni Anita nije delovala kao da glumi, bila je jako uverljiva. Šokirana sam da je sve ovo uradila - rekla je Milica.

Republika

Foto: prtinscreen/RTV Pink

Matora Elita

- Kad je krenula da peva: ''Prevara, tu si bila najbolja'', tad se u meni sve lomilo. Odmah sam ja sve osećala - pričala je Matora.

- On(Anđelo) biti sa njom, izj*baće je i biti sa nekom drugom - istakla je Milica, što je Matoroj prijalo da čuje.

Dok je Jovana kukala, Anita je šetala imanjem i pričala kako je zbog Anđela na sedmom nebu i kako bi već sad uplovila u ljubavnu vezu sa njim, samo kad bi on na to hteo da pristane i načinio prvi korak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading