ANITA PROGANJA ANĐELA: Nakačila mu se na grbaču kao nikome, bez nje više ne može da mrdne!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva na meti osuda svojih cimera!

ANITA PROGANJA ANĐELA: Nakačila mu se na grbaču kao nikome, bez nje više ne može da mrdne!

Foto: printscreen/RTVPink

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, pa se trudi da svaki mogući trenutak provodi u njegovj blizini, zbog čega je često na metu negativnih komentara svojim cimera, koji su je već proglasili uhodnom i psihopatom. 

Tokom sinoćne emisije "Nominacije" Anđelo je odlučio da se skloni od crnog stola i veče provede na garnituri, a Anita je brže bolje potrčala i sela pored njega, pa ga tokom cele noći promatrala i obasipala pažnjom. Njih dvoje su tokom emisije proveli vreme zajedno, gotovo nerazdvojni, čak i tokom reklama. Anita je bila veoma posesivna prema Anđelu, ne dozvoljavajući mu da se udalji od nje ni na trenutak, iako njih dvoje nisu bili zvanično u vezi, pa se čak ni poljubili. 

Mnogi na društvenim mrežama imaju kritike na Anitin račun jer smatraju da preteruje i da je previše napadna, kao i da Anđelo uopšte nije zainteresovan za nju. Međutim, Stanojlovićeva tvrdi da u njegovom ponašnju vidi povratnu reakciju i sigurna je da mu se ona dopala, a sve nade polaže u izolaciju i novi izbor potrčka, kao i da će to biti baš njih dvoje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading