ANITA NAPASTVOVALA ANĐELA: Dala po gasu, rešila da ga što pre SMUVA!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićevoj popuštaju kočnice, sve više napada Anđela!

ANITA NAPASTVOVALA ANĐELA: Dala po gasu, rešila da ga što pre SMUVA!

Foto: printscreen/RTVPink

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita"Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, a jutros je odlučila da skro popusti svoje kočnice i pređe na konkretnije stvari, pa je došlo i do prvih dodira. 

Njih dvoje su danas pred glasanje vreme zajedno provodili u pabu "Prijatelji". Anita je došla u jako atraktivnom izdanju, na sebi je imala belu usku majicu i kratku suknju, a čim je ušla krenula je pravo kod Rankovića. Ona je želela da sedne na naslon, ali joj je on ustupio mesto i odlučio da on sedi na nasolnu. 

Ipak Anita je ugrabila priliku da ga dohvati, pa je pokušavala da ga povuče nazad na fotelju, a kako nisu mogli da se dogovore ko će da sedne, na kraju su oboje sedeli na naslonu. Rankoviću ovo ponašanje uopšte nije smetalo i dok ga je Anita obasipala pažnjom on se sve vreme smeškao i uzvraćao flert. 

Inače, Stanojlovićva ne krije da je od prvog trenutka kako je Anđelo kročio na vrata Bele kuće shvatila da je odlepila za njim, a pred svima za crnim stolom priznala je da joj se on mnogo dopada i da bi sa njim želela da uđe u vezu, ako on to takođe bude želeo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading