ANITA MUVALA ANĐELA, PA SE IZBLAMIRALA! Jedna izjava izazvala HAOS, Rankovića napali: Mama i ujo su ti presrećni!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva izazvala haos svojom izjavom!

 

 

Takmičarka "Elite" Anita Stanojlović pokušava da smuva Anđela Rankovića otkad se uselio u rijaliti ovog ponedeljka. Mnogima je njihov odnos zanimljiv, ali ne i Jovani Tomić Matoroj, koja redovno doživljava nervne slomove. Postoji i dobar deo publike koji ih osuđuje, a najviše Anitu, koja ne prestaje da juri Anđela.

Danas je flertovala sa njim, a njena izjava izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

- Šta slušaš ti? - pitao je Anđelo.

- Sve - odgovorila je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Šta znači to sve? Šemsu? - nastavio je Ranković.

- Ma sve... Zavisi koliko sam pijana - odgovorila je Stanojlovićeva.

"Baš se usrećio", "Ujko je oduševljen", "I mama sigurno, snaha iz pakla", "Anđelu nije dobro", "Nije to ništa, danas kaže  jao kakva sam ja bomba u krevetu, pa mu kaže da ima osetljivu kožu i da mora da bude pažljiv", "Ja mislim da će on sa Aneli da završi", "Čim splasne priča oko Matore biće nebitni, Anđelo je dosadan lik", "Mama i ujo su presrećni". samo su neki od komentara ispod ove objave.

Podsećanja radi, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su već nekoliko dana glavna tema dešavanja u rijalitiju programu "Elita", a kamere ih prate gotovo na svakom koraku. Matora je zbog flerta sadašnje supruge i bivšeg prijatelja više puta doživela nervni slom, te tražila od Stanojlovićeve da potpiše papire za razvod i vrati joj sve stvari koje joj je kupila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading