ČULA DA ANĐELO VOLI STOPALA, PA SE BACILA U AKCIJU: Anita očajnički želi Rankovića - skinula čarape, rasplamsala mu najveći FETIŠ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita stanojlović pokušava da smuva Anđela na sve moguće načine!

ČULA DA ANĐELO VOLI STOPALA, PA SE BACILA U AKCIJU: Anita očajnički želi Rankovića - skinula čarape, rasplamsala mu najveći FETIŠ! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

O burnom ljubavnom i s*ksualnom životu Anđela Rankovića često se govorilo tokom ranijih sezona rijalitija "Zadruga", a ponovo su ove stvari aktuelna tema i u "Eliti". Naime, Anđelo se u ponedeljak uselio u Belu kuću, a Anita Stanojlović je odlepila za njim i koristi svaku priliku da ga smuva. 

Jedan fan rijalitija primetio je zanimljivu stvar - da Anita pokušava da smota Anđela i preko njegovog najvećeg fetiša. Ranković je otvoreno govorio o tome koliko ga pale ženska stopala, a gledaoci su primetili da je Stanojlovićeva zbog toga počela da skida čarape.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita skinula čarape pred Anđelom

- Ova čula da (Anđelo) voli stopala i ona odmah čarapama rekla "zbogom". Trebalo je da kaže da voli kad cura ima tačnu od g*vna na čelu - napisao je jedan korisnik platforme Jutjub ispod snimnka na zvaničnom kanalu rijalitija "Elita".

Inače, Anita je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" završila svaku priču sa Jovanom Tomić Matorom, te priznala koliko joj se dopada Anđelo.

- Čime te je to Anđelo privukao? -pitao ju je Darko Tanasijević.

- Prvo sam zapazila fizički izgled, ali takođe vidim da je i dobar dečko, kulturan, fin to me je najviše privuklo... Rekla sam mu da volim da gledam filmove u kućnim uslovima. Osetila sam odmah na početku da je to, to. Uvek sam dobijala povratnu reakciju od njega, na početku me je gledao, tako da sam se zainteresovala. Neka naša nova pesma bude "A onda si se ti pojavio kao da si magija". To je prava pesma za ovaj trenutak - ispričala je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović u emisiji "Pitanja novinara"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading