IVAN MARINKOVIĆ RASKRINKAN DO SRŽI: Otkrivena istina o njegovom životu!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić razvezla jezik o Ivanu Marinkoviću!

IVAN MARINKOVIĆ RASKRINKAN DO SRŽI: Otkrivena istina o njegovom životu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić odlučila je da progovori o Ivanu Marinkoviću, koji je imao žestokih okršaja sa njenom ćerkom prethodnih nedelja tokom trajanja rijalitija ,,Elita". 

Marija se potom osvrnula na žestok sukob svoje naslednice koji je imala sa Ivanom Marinkovićem, te je otkrila kako gleda na to. Marija je žestoko oplela po Ivanu, nije birala reči, te je još jednom pokazala da otvoreno ne podnosi Marinkovića. 

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Marija Kulić i Miljana Kulić

 

- Da Ivan onako skoči zbog para? Dinara jednog nije dao Željku, to mi je strašno. Ogavan i odvratan mi je postao. Jedan kockar i uličar. Ne pije više, to je činjenica, ali ima on mnogo drugih mana. Ivan govori Anđelu da nema ništa na svoje ime, a prvi nema vrata na garderoberu - započela je Marija, pa je nastavila:

- Vlaga na plafonu. On nema džezvu za kafu u stanu. On je našao da govori ko šta ima na svoje ime. Pred sobom ne vidi slamku, a pred drugima vidi gredu. Ivan sad radi sve kako bi čuli ljudi da on navodno brine za Željka i pita Miljanu za njega. On u životu nije kupio Željku ništa, došao mu je na rođendan kao komšija da je došao. Obećao je da će Željka voditi na more, pa je odveo Jelenu. On je kockar običan - kazala je Marija za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading