ZOLA MILJANI NEKA IZMUZE SVE PARE! Marija Kulić se ne smiruje jer joj je ćerka otišla kod bivša dečka u Beč, sad joj PORUČILA OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre su znale, ali nisu htele da pričaju ništa roditeljima, pokrivale su je koliko su mogle!

ZOLA MILJANI NEKA IZMUZE SVE PARE! Marija Kulić se ne smiruje jer joj je ćerka otišla kod bivša dečka u Beč, sad joj PORUČILA OVO! (FOTO)

Foto: Pink

Majka bivše učesnice Elite Miljane Kulić Marija Kulić van sebe je otkako je njena ćerka otputovala kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole u Austriju, pa sad tvrdi da više neće da se stresira oko toga i poručuje da treba da joj uzme sav novac, pošto već ne vidi šta smera.

Marija tvrdi da je Miljana glupa i da ne vidim da je Zola samo koristi ponovo zbog novca, jer je tu taktiku već imao u prošlosti, o čemu se naveliko raspredalo u rijalitiju.

Foto: Pink

Marija Kulić, Zola i Miljana Kulić 

 

- Marija je danima van sebe zbog ćerke. Miljana joj je na dan rođendana rekla da nema nameru da se miri sa Zolom, da bi na kraju promenila ploču i rekla da ipak putuje. Na kraju se nije ni javila, samo se iskrala iz kuće i napravila haos. Sestre su znale, ali nisu htele da pričaju ništa roditeljima, pokrivale su je koliko su mogle - priča nam izvor iz Niša, komšija koji je insistirao da mu ime ne objavljujemo, pa je dodao da je Marija toliko vikala kad je shvatila šta se desilo, da je čuo ceo komšiluk:

Foto: Republika

Miljana Kulić

 

- Marija je pričala: "Ako je otišla, kad je glupa! Neka joj Zola izmuze sve pare! On je zato i zvao, nije sigurno da bi je voleo i grlo! Znam ja kakve sve igrice igra taj folirant! Sad da je ovde ispred mene samo bih ga pljunula! 

Inače, Miljana je još na putu za Beč počela da pravi probleme, pa je psovala putnike koji su je opominjali da treba da treba da sedne kako ne bi ometala let, ali ih ona nije slušala, pa su je snimali telefonima.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading