UČESNICA LOMILA I RAZVALJIVALA PO IMANJU: Čeka se reakcija PRODUKCIJE, kazna je velika!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u rijalitiju nakon ljubomornog ispada!

UČESNICA LOMILA I RAZVALJIVALA PO IMANJU: Čeka se reakcija PRODUKCIJE, kazna je velika!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjeg izdanje emisije "Pitanja gledalaca". došlo je do žestokog sukoba između Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, a razlog za to bili su ponovo starletini pogledi koje je upućivala cimeru, Nemanji Gačiću. U naletu besa, Delićeva je izletela iz Bele kuće, a zatim počela da lomi sve pred sobom na imanju u Šimanovcima, te u jednom trenutku krenula da razvaljuje i vrata.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Teodora se svađaju Zadruga Elita 7

- Jasno mi je sve da neću da dajem povoda nikome, ima klip kako si ti gledao u nekoga, je l' toga nema? Je l' možeš nekad da ispoštuješ naš dogovor? Šta si mi rekao za klip da si gledao u Mionu? - drala se Teodora.

- Za to nema klip, rekao je čovek da si se nagnula pozadi i da ste se gledali. Ne interesuju me tvoji postpuci ovde, možeš slobodno da sedneš pored njega - istakao je Bebica, te po ko zna koji put stavio tačku na njihov odnos, nakon čega je usledio starletin haos na imanju.

Nakon što je iskalila bes na inventaru Velikog šefa, Delićeva se povukla u vešerenicu, gde je zapalila cigaretu i sela na garnituru, kako bi se smirila i udaljila od Macanovića. Međutim, kako je lomljenje imovine produkcije jedno od kršenja pravila življenja na imanju u Šimanovcima, očekuje se da će aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita" biti pozamašno "udarena" po džepu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading