ANELI PREVARILA REGION: Potpisala ugovor za "Elitu" pre nekoliko meseci, isplanirala celu priču o PREVARI!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok optužbe na račun učesnice "Elite", od marta ove godine planira priču za rijaliti!

ANELI PREVARILA REGION: Potpisala ugovor za "Elitu" pre nekoliko meseci, isplanirala celu priču o PREVARI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Asmin Durdžić, verenik Stanije Dobrojević i suprug Aneli Ahmić oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te otkrio da je Ahmićeva prevarila čitav region.

Kako on tvrdi, Aneli je ugovor za "Elitu" potpisala još u martu i aprilu i od tad sprema svoju priču sa sestrom Sitom.

- Hoćete li dokaz da sestre Ahmić varaju celu naciju? Aneli je potpisala ugovor za "Zadrugu" u martu ili aprilu i od tada sprema priču svoju i varaju celu naciju. Nažalost, jedina osoba koja ispašta je Stanija, ali Aneli ispada za 20 dana, tako da je sve okej - napisao je Asmin na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Asminova objava na Instagramu

- Zamislite Aneli Ahmić i Sita Ahmić su se ufurale da su broj jedan i da su bolje od Stanije. To je kao da ja kažem da imam jaču podršku od Zlatana Ibrahimovića - dodao je Durdžić.

Ranije se oglasio i njegov otac Mustafa, koji je izneo skandalozne optužbe na račun snajke.

- Aneli je strašno bezobrazna i aljkava. Najveći problem je bio higijena. Moja supruga, devet puta operisana, u penziji bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan da bi naše unuče živelo u normalnim uslovima i da se ne bi razbolelo. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva, a Aneli to ne smeta. Ona priča da sam loš čovek i da je moja žena loša. Moja žena je najbolja osoba na svetu, najbolja baka na svetu. Aneli je oduvek više volela da se provodi po gradu do zore nego da bude s detetom - kaže Mustafa i dodaje da je Aneli umrla za njega kad mu je prebila ćerku:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Asmin i Aneli

- 17. jun 2021. Ovo je bio dan kad je Aneli umrla za mene. Prvo mi je pretukla ćerku, zatim sam zamolio policiju da je puste iz zatvora i da ćemo to rešiti između nje i moje ćerke u Austriji. Pu Cazin (policijska stanica Cazin, prim. aut.) izašao mi je u susret i oslobodili su je uz kaznu. Pustio sam je da dođe kod moje supruge da bi ona mojoj ženi rekla da bi sve isto ponovila. Onda sam rekao: "E sada je kraj." To žena, ma to nije ni životinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading