HOROR MAJKA! Asminov otac izneo skandalozne detalje o snajki : Aneli zapostavljala trogodišnju ćerku! Bebina cucla i flaša se ucrvljale!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Durdžić kaže da je najveći problem bio higijena, te da je njegova supruga, koja je devet puta operisana, bila prisiljena da ide njoj da čisti stan da bi njihovo unuče živelo u normalnim uslovima i da se ne bi razbolelo.

HOROR MAJKA! Asminov otac izneo skandalozne detalje o snajki : Aneli zapostavljala trogodišnju ćerku! Bebina cucla i flaša se ucrvljale!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić i dalje u "Eliti" sebe pokušava da predstavi kao žrtvu, unesrećenu ženu koju je muž s malim detetom ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u rijalitiju i dalje tvrdi da je ona žrtva

Međutim, stvarnost je drugačija, bar ako je suditi po rečima njenog bivšeg svekra, a oca Asmina Durdžića Mustafe Durdžića. Mustafa tvrdi da je Aneli zapostavljala ćerku, te da je dete najviše provodilo kod njih u kući, gde se njegova žena brinula o unuci.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević se zbog skandala s Aneli vratila u Ameriku

Naime, Mustafa je ogorčen na bivšu snaju, o kojoj nema reči hvale, te, kako i sam kaže, najviše ga boli što Aneli nije vodila računa o njegovoj unuci. Tvrdi da je uvek pre birala noćne provode i blud umesto da provodi dete s ćerkicom.

- Aneli je strašno bezobrazna i aljkava. Najveći problem je bio higijena. Moja supruga, devet puta operisana, u penziji bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan da bi naše unuče živelo u normalnim uslovima i da se ne bi razbolelo. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva, a Aneli to ne smeta. Ona priča da sam loš čovek i da je moja žena loša. Moja žena je najbolja osoba na svetu, najbolja baka na svetu. Aneli je oduvek više volela da se provodi po gradu do zore nego da bude s detetom - kaže Mustafa i dodaje da je Aneli umrla za njega kad mu je prebila ćerku:

- 17. jun 2021. Ovo je bio dan kad je Aneli umrla za mene. Prvo mi je pretukla ćerku, zatim sam zamolio policiju da je puste iz zatvora i da ćemo to rešiti između nje i moje ćerke u Austriji. Pu Cazin (policijska stanica Cazin, prim. aut.) izašao mi je u susret i oslobodili su je uz kaznu. Pustio sam je da dođe kod moje supruge da bi ona mojoj ženi rekla da bi sve isto ponovila. Onda sam rekao: "E sada je kraj." To žena, ma to nije ni životinja.

Republika

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević se više sviđa porodici Asmina Durdžića


Asminov otac se osvrnuo i na Staniju Dobrojević, koju je, kako je i sam rekao, izuzetno zavoleo za kratko vreme i sve bi dao kad bi se vratila njegovom sinu.

- Staniju smo upoznali u julu 2023. Nakon 20 godina osetili smo neku sreću, zadovoljstvo. Prvi put smo moja supruga i ja doživeli sina drugačijim, srećnim. Stanija ne može da bude s bilo kakvim muškarcem. U njen stan ne može da uđe osoba u čarapama u boji. Ne možeš da sedneš na stolicu ako imaš farmerice. Žena je izuzetno čista. Ne pije, ne puši, ne drogira se, nema nijednu tetovažu, za razliku od Aneli. Mentalitet osuđuje, a isto znam da je žena na mestu. Siguran sam da će jednog dana Stanija biti nekom dobra i verna žena. Žena zna da kuva. Sama pegla odeću i održava stan.

Asmin: Aneli je tražila 30.000 evra da abortira

Asmin Durdžić tvrdi da je Aneli od bivšeg dečka Ive Grgurić tražila 30.000 evra da abortira dete koje joj je on napravio.
Naime, on je istakao da ju je njen bivši momak Marinko Zovko naterao da odustane od bebe.

- Istina je da je Aneli bila trudna s Marinkom Zovkom, Ivinim bivšim. On ju je naterao da prekine trudnoću i odustane od bebe - priča Asmin i dodaje:

- Morao je da joj plati 30.000 evra za to. Poslala je sumnjive momke ka Marinku da mu iznude 30.000 evra za odštetu i to što je povredio nju. I na kraju, dao je te pare da bi imao mir i da mu Aneli više ne bi pravila probleme.

Aneli tražila da povuče crtu pre nego što ode kod deteta

Republika

Foto: ST/D. Kadić, Privatna arhiva

Aneli Ahmić je kako tvrdi njen bivši i hapšena zbog droge

Asmin je otkrio da je Aneli bila loša majka i pre ulaska u rijaliti, kao i da je htela da koristi nedozvoljene supstance i da je jedino tako htela da čuva ćerku.

- Jedno veče ostavili smo dete kod jedne žene i rekao sam toj ženi da bude tu do jedan sat posle ponoći. Izašli smo, a kad je bilo skoro jedan, Aneli je popila bila malo. Kad sam joj rekao da idemo kući da budemo s detetom, ona je tražila da povuče crtu da bi išla kod ćerke. Naravno, nisam to dozvolio, nisam hteo da joj neko donosi nedozvoljene supstance. Zabranio sam svim njenim dilerima iz Sarajeva i Dubrovnika da joj daju. Počela je da vrišti! Onda mi je odjednom opalila flašu o glavu - rekao je Asmin, objašnjavajući nemilu situaciju koja je bila pre njenog učešća u rijalitiju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading