JANJUŠ BIO INTIMAN SA ANELI: Druženje se otelo kontroli, on sve priznao JAVNO!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji iz odnosa koji trese javnost poslednjih dana!

JANJUŠ BIO INTIMAN SA ANELI: Druženje se otelo kontroli, on sve priznao JAVNO!

Foto: ATA Images

Grupa učesnika "Elite" sedela je na garnituri u dnevnoj sobi i razgovarala, tokom slobodnoh vremena koje su danas imali tokom dana. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš priznali su đta je za njih najintimniji čin, a nakon što je bivši košarkaš otkrio da je to za njega dodir, Aneli je zaključila da su njih dvoje bili intimni. 

Republika

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Janjuš

- Tebi je dodir intimniji od s*ksa? Sinoć si rekao da imam najlepšu kožu - govorila je Aneli, a Janjuš se nije uopšte bunio, već potvrdio njene reči. 

- Jeste, šta je tu loše? - uzvratio je bivši košarkaš. 

- Onda smo mi bili intimni - poručila je Ahmićeva Janjušu.

Mnogim gledaocima i publici koja prati rijaliti putem društvenih mreža pivukao je pažnju odnos Janjuša i Aneli, pogotovo jer se bivši košarkaš pomirio sa svojom suprugom Enom, tokom leta i pred ulazak u rijaliti rekao da sebi neće dozvoliti grešku. 

Međutim, iz dana u dan Aneli i Janjuš imaju sve prisniji odnos, pa su sumnje da će Marko ponovo izneveriti ženu sve veće. Njihov odnos dosta podseća na onaj koji je imao na početku ljubavne afere sa Majom Marinković, kad su se samo još družili i imali odnos u granicama prijateljstva. Kako će Ahmićeva i Janjuš da se ponašaju u nastavku rijalitija i da li će on sebi dopustiti geešku, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pepsi

17.09.2023 00:20

Ko na ovog Majmuna može da se prži , samo ovaj ološ iz kupleraja.