STANIJU PROGANJA OŽENJENI VERENIK: Doleteo za njom u Ameriku, prevrnuo sve da je nađe! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula šok objava na društvenoj mreži, šta se dešava sa starletom i njenim oženjenim verenikom?

STANIJU PROGANJA OŽENJENI VERENIK: Doleteo za njom u Ameriku, prevrnuo sve da je nađe! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Na društvenoj mreži Instagram juče su opštu pometnju napravile slike koje su okačili Stanija Dobrojević i njen oženjeni verenik, Asmin Durdžić. Naime, on je podelio sliku sa terase koja gleda na okean, na kojoj se vidi ženska kosa, za koju su odmah svi pomislili da je Stanijina, pogotovo jer je ona istog dana kačila fotografije u kupažem kostimu na plaži, zbog čega su svi shvatili da je ponovo u Americi. 

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Međutim, on je okačio novu objavu koja je ponovo bacila u rebus sve koji aktivno prate njihov odnos i žele da saznaju šta se dešava između njih dvoje i da li su se pomirili otkako je ona raskinula sa njim, pred gostovanje u emisiji "Amig Show", zbog čega mnogi smatraju da je starleta samo želela da se opere od etikete ljubavnice koje su joj dodelili na društvenim mrežama. 

Asmin je okačio sliku plaže, a uz fotografiju je stavio jako zanimljiv tekst, zbog kojeg se mnogi pitaju šta li se zapravo dešava sa njim i Stanijom. 

Celi dan ronim u okeanu i plivam da nađem Staniju. Hmmm, gde si mi se sakrila, ljubavi? - napisao je Asmin na storiju koji je okačio na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

Podsećamo, Stanija je završila u epicentru skandala kad je tokom otvaranja rijalitija "Elita" nova učesnica, Aneli Ahmić otkrila da ju je suprug, Asmin, napustio preko noći i otišao u Ameriku, gde je na kraju i zaprosio Staniju. Iz dana u dan saznaju se novi detalji iz njihovog privatnog života, a dok Aneli iznosi to pred kamerama, Asmin joj uzvraća putem društvenih mreža. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading