I GRCI POČELI DA VOZE U SUPROTNOM SMERU! Srpkinja ostala u šoku na putu ka Pefkohoriju: Iznenada se pojavio u mrklom mraku!

Autor:

Vesti

15.09.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači koji slučajno ili namerno "promaše" smer i voze putem ugrožavajući živote drugih učesnika u saobraćaju sve su češći na našim ulicama, bar tako pokazuju snimci koji su ovih dana preplavili društvene mreže.

I GRCI POČELI DA VOZE U SUPROTNOM SMERU! Srpkinja ostala u šoku na putu ka Pefkohoriju: Iznenada se pojavio u mrklom mraku!

Foto: Ilustracija: Printscreen/www.youtube.com/digitalmarketing

ilu

Javnost je posebno potresla vest o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Miloš Veliki kada je Dejan J. (51) vozio brzom trakom u kontra smeru i tom prilikom se direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret. Vozilo kojim je Dejan upravljao se zapalio i on je na licu mesta pogionuo, dok su još dve osobe zadobile teške povrede.

Od tada su se samo nizali snimci vozača koji, svesno ili nesvesno, voze pogrešnom trakom.

Grci nas u stopu slede

Ipak, naša državljanka pretrpela je veliki šok kada joj se gotovo ista scena dogodila i u Grčkoj, kada je krenula na letovanje.

- Naše neprijatno iskustvo od sinoć. Juče smo se iz Niša uputili ka Pefkohoriju. Na autoputu između Nea Mudanje i Kasandrije, negde oko 1:30 h iznenada se po onom mrklom mraku pojavio auto koji je išao u suprotnom smeru nama u susret u brzoj traci. Krajnjim naporom je izbegnuta katastrofa...Još smo pod utiskom - napisala je Dragana Đ. u grupi Grčka info.

Ove situacije, čini se, ipak se događaju češće nego što mislimo, jer se ispod iste objave oglasilo još nekoliko naših sugrađana koji tvrde da su doživeli isto.

Nama se isto dogodilo u ponedeljak kad smo se vraćali iz Grčke jedno desetak kilometara pre Evzonija. Bio je sumrak, vozač je iz suprotnog smera vozio brzom trakom, srećom niko od nas u tom trenutku nije preticao i bili smo u desnoj traci. Zašto je to postala učestala pojava, ne znam, ali savetujem oprez. Nema pravila u kojoj zemlji se to događa očigledno - ispričala je Teodora P.

Dodaju i da je već nekoliko puta upozoravano da se ovakve stvari dešavaju, ali i da se ne zna da li je u pitanju izazov na društvenim mrežama ili prosto, ljudska nepažnja.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading