HTEO JE DA SE POMIRIMO, ZVAO ME JE U AMERIKU: Aneli obelodanila sve, od muža dobijala LJUBAVNE PORUKE dok ju je varao sa Stanijom!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna učesnica "Elite" šokirala sve novim priznanjem!

HTEO JE DA SE POMIRIMO, ZVAO ME JE U AMERIKU: Aneli obelodanila sve, od muža dobijala LJUBAVNE PORUKE dok ju je varao sa Stanijom!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Voditeljka Ana Radulović ušla je u imanje na Šimanovcima kako bi se održala još jedna emisija "Gledanje snimaka". Učesnici "Elite" su neke od klipova pogledali još sinoć, a danas je usledio nastavak. Ova emisija otkrije mnoge tajne, zbog toga je publika jako voli, a rijaliti učesnici moraju debelo da pravdaju neke svoje postupke i izgovorene reči. 

Prvi snimak koji je pušten bio je razgovor Aneli Ahmić i Marka Đedovića, koji su pre neki dan vodili u hotelu, gde je ona otkrila nove detalje o svom suprugu, Asminu Durdžiću i njegovom odnosu sa Stanijom Dobrojević, koju je verio, kako Aneli kaže, dok je još bio u braku sa njom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Nakon ogledanog klipa Aneli je otkrila zašto je Asmin od nje želeo da zna da li ima nekog

- On je hteo da se verovatno pomiri sa mnom i nije bio siguran u nju. Njen stil života, nije ona osoba za njega. Ja kad bih se slikala u kostimu on bi meni napravio haos. On je verovatno hteo da se vrati i da se pomiri sa mnom. On je rekao da bi želeo da dođem u Majami, Nora i ja, a ja sam pitala: "Kako da dođem kad si sa drugom ženom tu?", on je mene jednom vređao, drugi dan mi je slao lepe poruke, ja ne znam šta je hteo. On je meni znao da piše loše poruke, kao da je hteo da čuva, jer kao da je znao da ću ja kad tad to objaviti na TikTok, jer se dešavalo kad su svađe da ja kažem da ću da objavim to. On je krenuo da mi piše ljubavne poruke da želi da se pomir sa mnom - govorila je Aneli, pa otkrila zbog čega misli da je Stanija znala da Asmin ima ženu, dok je bila sa njim: 

- Ne znam šta je on njoj govorio, ali znala je da postojim. Mogla je da gugla po TikToku, pitala je kako se zova bivša žena, svaka normalna žena bi to pitala. Mene bi maltretirao kad se slikam u kupaćem. Govorio je on meni da me je stalno varao. Ja sam jednom videla da je on kupio internet za Dubai, a on je u Austriji, pa me je spetljao da je kupio prijatelju. Rekao je on meni da kad sam pitala, pa mi je poslao sliku ženske u kupaćem, koju je mogao da skine sa interneta. Kaže da me je varao celo vreme i da me je mrzeo. On je manipulator, vi njega ne poznajete - poručila je Ahmićeva. 

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Aneli Ahmić, Asmin, Stanija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiks

08.09.2023 17:32

Prica za rijaliti. Sad ce da udje i asmin. Obicni prevaranti.