"TRUDNA JE KRALA NOVAC, VADIO SAM JE IZ ZATVORA" Nakon skandaloznih optužbi, Asmin razvezao jezik o Aneli, pa prizno da li ju je TUKAO! ŠOK!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" optužila supruga da ju je jednom prilikom pretukao, on odgovorio na ove optužbe!

"TRUDNA JE KRALA NOVAC, VADIO SAM JE IZ ZATVORA" Nakon skandaloznih optužbi, Asmin razvezao jezik o Aneli, pa prizno da li ju je TUKAO! ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić digla je veliku prašinu u javnosti čim se pojavila u studiju voditeljke Dušice Jakovljević i otkrila da joj je starleta Stanija Dobrojević preotela muža Asmina Durždića. Od tad je iznela mnogo šokantnih detalja o svom suprugu, a takmičari i javnost su primetili i da je često kontradiktorna.

Republika

Foto: ATAImages, Facebook

Aneli i Asmin

U "Eliti" je nedavno ispričala da je on jednom prilikom bio nasilan prema njoj.

- Meni je tata umro, bili smo u autu, zazvonio mu je telefon, bio je ženski glas, ja sam poludela, šta ima sekretarica da ga zove, tada me udario šakom u glavu, toliko jako, da me pet sati bolela glava - rekla je Aneli, koja je nakon toga priznala da se nasilje desilo jednom.

Na društvenoj mreži Instagram, admin jedne od stranica koje se bave dešavanjima u rijalitiju je objavio snimak gde Aneli priča da je on nikad nije udario, a zatim menja priču i govori da jste.

 

 

Asmin se oglasio, te odgovorio na optužbe svoj supruge.

- Neka se dogovori Aneli sa sobom šta će da laže. Sama sebe utapa svojim lažima - poručio je Durdžić za "Alo!".

Asmin je otkrio i da je ona bila u zatvoru, a da ju je on "vadio".

- Ukrala je novac sa bivšim momkom, ja sam je izvadio iz zatvora, ona je tada bila trudna u sedmom mesecu. Ukrala je novac od nekih ljudi, pa je to sama prijavila jer su je ti momci ucenjivali i pretili joj. To je bilo 2018. kada je to uradila, a uhapšena je 2020. ili 2021. godine šta drugo da uradim nego da joj pomognem, bila je trudna - istakao je Asmin za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Aneli i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading