STANIJU IZIGRALI, SMEJU JOJ SE SVI: Asmin se sastao sa sestrom učesnice "Elite", priča dobila šok-obrt!

Autor: P. R.

Zadruga

07.09.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se sastao sa Sitom Ahmić, sestrom kontroverzne učesnice "Elite", priča dobila šok-obrt!

STANIJU IZIGRALI, SMEJU JOJ SE SVI: Asmin se sastao sa sestrom učesnice "Elite", priča dobila šok-obrt!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić, preko noći je postala jedna od glavnih tema medija celog regiona, budući da je još na samom ulaska u rijaliti obelodanila da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a kako se priča razvija, javnost polako dolazi do zaključka da je sve nemeštaljka.

Naime, Asmin se danas sastao sa Sitom Ahmić, Anelinom rođenom sestrom, te joj pružio ruku i javno joj se izvinio za sve uvrede, uz nagoveštaj da je došao da vidi svoju ćerku koju je dobio sa starletom. Međutim, mnogi su mišljenja da je cela priča iscenirana zarad rijalitija, te da je Stanija poptuno izigrana.

- Došao sam u Sarajevo da vidim svoje dete. Evo ovde sa mnom u kafiću je Anelina rođena sestra Sita Ahmić. Mi nismo zaraćene strane, nas veže dete. Ona je tetka mog deteta i ona je čuva dok joj je majka u rijalitiju, kao majka joj je. Mi moramo da se slažemo lepo, a ne da ja nju pljujem ili ona mene po medijima, to ne ide tako, iako smo tako počeli - istakao je Durdžić, na šta se nadovezala i Sita, koja je sedela naspram zeta:

Republika

Foto: ATAImages, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

- Imam troje dece, plus čuvam sestrino dete, tako da nemam vremena za ovaj haos koji se stvorio oko nas. Baš mi je teško i ne mogu se baviti samo Zadrugom, povremeno pogledam, pogotovo se ne bavim vođenjem profila koji zastupaju moju sestru. Odmah da kažem da ja nemam veze sa tim šta oni tamo kače i pišu. Želim da se zaustavi ovaj linč, pošto je otišlo baš brzo predaleko. Ovakav skandal sam možda očekivala kasnije, a ne ovako brzo. Asmin je došao da obiđe svoje dete. Mi smo pružili ruku jedni drugima i ja se nadam da više neće biti problema. Stavili smo tačku na sve nejasnoće - kazala je sestra rijaliti učesnice.

- Želim da se izvinim Anelinoj sestri za sve što sam je vređao. Priznajem da sam vređao i da sam bio grub, ali sa moje strane je stvarno iskreno izvinjene za tebe i za celu tvoju porodicu - rekao je Asmin.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

- Želim samo da kažem da ja ništa pisala nisam, nikome se nisam obraćala. Ništa loše nisam uradila. Ali evo ja ću oprostiti Asminu sve. Zaista želim da se ogradim od svega. Moja sestra je rekla kako da se vodi njen profil dok je ona u rijalitiju, dala je poruke koje je rekla da oni okače i ona sa tim ljudima ima dogovor, mene to ne zanima. Volela bih da Asmin javno kaže da li smo mi kao porodica slagali i da su on i moja sestra bili u braku, venčali su se verski. Njihov odnos mene ne zanima, kao i da li će se miriti ili ne. To je na mojoj sestri i na Asminu - istakla je Ahmićeva, a Asmin se ubacio:

- Drago mi je da se vidi istina i kao što i sami čujete ja o svojo ćerki brinem i uvek ću brinuti. Aneli je pored mene imala lep život i njoj sam uvek udovoljavao u svemu - istakao je Durdžić za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Sita Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

07.09.2023 19:45

On je hteo ulaaznicu za Majami, izigravao dobrog čoveka