ANELI BILA U ŠEMI SA VRANJEŠEM! Isplivala skandalozna prepiska učesnice "Elite" i fudbalera koja dokazuje sve (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne poruke Aneli Ahmić i Ognjena Vranješa ugledale svetlost dana!

ANELI BILA U ŠEMI SA VRANJEŠEM! Isplivala skandalozna prepiska učesnice "Elite" i fudbalera koja dokazuje sve (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA

Starleta Aneli Ahmić dospela je u centar skandala kada je optužila Staniju Dobrojević da joj je ukrala muža Asmina Durdžića, a kako su balkanski mediji svojevremeno pisali, javnost je drmala afera nove učesnice rijalitija "Elite" i fudbalera Ognjena Vranješa.

Naime, u medijima je isplivala šokantna prepiska Ahmićeve i Vranješa, koji je tada bio u vezi, a sudeći po porukama koje su njih dvoje razmenjivali, u pitanju je nešto više od pukog prijateljstva i ćaskanja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aneli Ahmić i Ognjen Vranješ

Kontroverzna starleta iz Dubrovnika, koja već neko vreme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, svojevremeno se i oglasila povodom afere sa poznatim fudbalerom.

- Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih "mačo muškaraca" koji bi se rado uvukli u moje srce. No, ja nisam od onih osoba koja pada na slatkorečive priče o "kulama u oblacima". Poruke nekih navalentnih osoba objavim na svom Instagram profilu da malo zasmijem one koji me prate - govorila je tada Aneli, a na pitanje da li je jedan od "smarača" i Vranješ, ili je uspeo da osvoji srce, učesnica "Elite" zagonetno je odgovorila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

- Mene ne interesiraju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zagolica žensko srce. Ja jesam dragulj koji sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cenu bude deo ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne - istakla je Ahmićeva svojevremeno.

Republika

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes

Ognjen Vranješ

Ovim povodom, pokušali smo da stupimo u konakt sa Ognjenom Vranješem na broj poznat redakciji, ali se on nije javljao do puštanja teksta.

Podsećanja radi, nova učesnica "Elite", Aneli Ahmić, u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a kasnije i ostavio zbog nje. Aneli je odmah iznela da je čovek sa kojim ima dete veliki prevarant, a u austrijskim medijima se pojavila informacija da nije plaćao fakture i nezakonito je prisvojio 43.000 evra o trošku jedne kompanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ime

07.09.2023 13:26

Vredna neka devojka, mnogo ih "nakupi" u svom mladom životu. Marinko, Vranješ, ovaj muž..., svi koji imaju novac a devojke menjaju kao košulje. Ako je prebolila ova dva, prebolit će ona brzo i muža. I sad nije jasno da li pati za mužem ili "lovi" Janjuša?

Vojvotkinja Tolstoj

07.09.2023 13:29

Ružna smaračica i ološ plus! Maja Marinković se "zamorila" : ova te, Majo, prepisuje... Otereaj ovu silikonjaru ; Kristijan bi ti pokazao "mesto": da si nepostojeća ...