KO JE SESTRA ANELI AHMIĆ? Učesnica "Elite" niže skandale, a Sita se TUKLA u rijalitiju sa starletama (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.09.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra učesnice "Elite" poznata je po skandaloznoj prošlosti!

KO JE SESTRA ANELI AHMIĆ? Učesnica "Elite" niže skandale, a Sita se TUKLA u rijalitiju sa starletama (FOTO)

Foto: ATAImages

Aneli Ahmić

Učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić, preko noći je postala jedna od glavnih tema medija celog regiona, budući da je još na samom ulaska u rijaliti obelodanila da ju je partner Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. Ipak, ono što mnogi ne znaju je to da je i njena rođena sestra, Sita Ahmić, bila svojevremeno učesnica jednog rijaliti šou-programa koji se emitovao u Srbiji.

Naime, Sita je bila učesnica rijalitija "Parovi", a ostala je upamćena po prijateljstvu sa starletom Macom Diskrecijom, ali i žučnim svađama sa Ružicom Veljković, sa kojom se i fizički obračunala i pljuvala.

Sita se, inače, u rijalitiju zadržala svega mesec dana, nakon čega je izbačena zbog nedovoljnog broja glasova publike za dalji ostanak pred kamerama. Ono što je posebno zanimljivo je i to da se njena sestra Aneli nekoliko puta tada našla pred kamerama kao njena podrška.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Aneli Ahmić nekad i sad

Podsećanja radi, Asmin Durdžić se javno oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio poruku u kojoj javno moli produkciju "Elite" da organizuje poligraf za Aneli, kako bi, kako ističe, istina konačno izašla na videlo, a za taj podvig je rešen da iskešira čak 50.000 evra.

Nudim 50.000 evra produkciji da stavimo Aneli na poligraf i da ponovi 20 mojih pitanja taj dan kad bude bio poligraf. Poslaću momka u produkciju sa 50.000 evra - napisao je Asmin u okviru svoje objave na pomenutoj socijalnoj platformi, koja je mnoge ostavila bez teksta.

Republika

Foto: ATAImages, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading