BRAT UČESNICE "ELITE" UHAPŠEN ZBOG DROGE: Dolijao u policijskoj akciji, petljao sa oružjem i narkoticima, u sve umešana "Zvezda Granda" (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

05.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolijao u policijskoj akciji, petljao sa oružjem i narkoticima, u sve umešana "Zvezda Granda"!

BRAT UČESNICE "ELITE" UHAPŠEN ZBOG DROGE: Dolijao u policijskoj akciji, petljao sa oružjem i narkoticima, u sve umešana "Zvezda Granda" (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Sedma sezona rijalitija "Zadruga" još se nije ni zahuktala, a učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić napravila je opštu pometnju u javnosti kada je još na samom početku iznela niz optužbi na račun Stanije Dobrojević, te istakla da joj je ukrala supruga Asmina Durdžića i rastavila ga od ćerke.

Međutim, Aneli nije jedina javnosti poznata osoba koju je porodica Ahmić iznedrila. Naime, kako su mediji svojevremeno pisali, u specijalnoj policijskoj akciji "Rez" bosanskih nadležnih organa, u kojoj je uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i muž nekadašnje "Zvezde Granda" Slađane MandićAjlin Ahmić, inače rođeni brat učesnice "Elite", zbog krijumčarenja velikih količina droge.

Kako su dalje navodili balkanski mediji, inspektori su tokom akcije, pored velike količine narkotika, od uhapšenih oduzeli i oružje, automobile, mobilne telefone, bankovne kartice, ali i nekoliko svesaka koje su posebno značajne za istragu.

Međutim, Ahmić je nakon šest meseci boravka u pritvorskoj jedinici zatvora u Vojkovićima pušten na slobodu po "sili zakona", jer optužnica još uvek nije podignuta.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ajlin Ahmić

Ajlin je, inače, poznati dubrovački MMA borac, a ovo nije jedini put da je uhapšen. Njemu su lisice na ruke bile stavljene i 2017. godine u akciji "Piramida", takođe bosanske policije zbog iznude novca.

Podsećanja radi, nova učesnica "Elite", Aneli Ahmić, u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a kasnije i ostavio zbog nje. Aneli je odmah iznela da je čovek sa kojim ima dete veliki prevarant, a u austrijskim medijima se pojavila informacija da nije plaćao fakture i nezakonito je prisvojio 43.000 evra o trošku jedne kompanije.

Republika

Foto: ATAImages

Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sova

10.09.2023 10:53

Preset a Ameli,a gde joj je Marinko???????????