DIREKTNO IZ KINE PORUKA ZA ASMINA! Stanija Dobrojević se javno obratila BIVŠEM VERENIKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug aktuelne učesnice "Elite" će morati da se potrudi da ponovo osvoji starletu!

DIREKTNO IZ KINE PORUKA ZA ASMINA! Stanija Dobrojević se javno obratila BIVŠEM VERENIKU! (FOTO)

Foto: e-stock, facebook

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević je otišla u Kinu u jeku skandala. Nju je Aneli Ahmić, aktuelne učesnica "Elite", optužila da joj je preotela supruga Asmina Dudržića, sa kojim se Dobrojevićeva u međuvremenu verila.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Međutim, kad je Aneli počela da iznosi sve detalje o odnosu sa Asminom, Stanija je odlučila da ga ostavi, sve dok se ne uveri da on govori istinu, a ne Ahmićeva. Sinoć se oglasila iz Kine i poslala jasnu poruku bivšem vereniku. Naime, Dobrojevićeva se uslikala kako pozira ispred ogledala u hotelskoj sobi i to u majici sa natpisom "Single, što u prevedu sa engleskog znači sama, slobodna.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Stanija se potom obratila svojim pratiocima. 

- Konačno se naspavala! Oka nisam sklopila otkad je krenula "Elita", nisam jela, smršala sam, linija mi je top. I tako. Nparavila sam sebi s*nje od života, ali idemo dalje. U ovim trenucima sve sam očekivala, sem ovolike pdrške... I hvala vam! - napisala je Dobrojevićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, ona je za Republiku pre gostovanja u emisiji "Amidži šou" priznala da napušta Srbiju nakon skandala i da će Asmin morati da joj dokaže ljubav, kako bi je vratio.

- Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljenje priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Šta god da jeste, ja sam htela istinu. Našla sam se u neobranom grožđu, ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu, i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra iscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Whatsapp. Meni je sve ovo dno dna! - dodala je Dobrojevićeva.

- Moj najveći problem je bio što je on druge vere. Zna se moja prošlost, šta sam prošla u detinjstvu. Nisam obična Srpkinja. Možda su za nekog tabu tema, ali meni je to bio najveći problem, kako ću reći porodici. Krila sam, a sada svi moji čitaju da sam rasturačica braka. Ne znam šta moji misle, nisam ni pričala sa njima. Do pre par sati sam bila sa njim, danas sam raskinula. Rekla sam mu: "Ako me poštuješ i voliš, sad me samo pusti. Idi i miri se sa bivšom ili budi sa nekom petom, ali meni treba da budem sama". Prošlo mi je kroz glavu da je sve iscenirano. Mene on nije osvojio parama, stvarno se trudio... Ja nisam htela da budem sa njim zbog druge vere i jer sam mislila da je bio u fazonu starlete, automobili. On je došao, iznajmio stan preko puta mog i svakog dana smo pili kafu... Tako je krenulo... "Elita", uh... - ispričala je starleta za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading