MI SMO SPREMNI! FIBA na sjajan način najavila SPEKTAKULARNO polufinale! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će prštati na terenu u Manili.

MI SMO SPREMNI! FIBA na sjajan način najavila SPEKTAKULARNO polufinale! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas, od 10:45, meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival našem timu će biti selekcija Kanade. Taj duel možete pratiti u live blogu na našem portalu.

"Orlovi" su u prvoj utakmici eliminacione faze porazili Litvaniju sa 87:68, dok su Kanađani bili bolji od Slovenije sa 100:89, čime su sebi obezbedili meč sa Srbijom u polufinalu, a takođe su tim trijumfom i poslali naše košarkaše na Olimpijske igre, koje se sledeće godine igraju u Parizu.

Jasno je da nas čeka pravi spektakl na Filipinima, a duel je najavila i FIBA, koja je u postavila video pred meč, u kom se nalaze najbolji potezi reprezentativaca Srbije i Kanade u dosadašnjem toku turnira.

FIBA je odlučila da izdvoji nekoliko poteza Bogdana Bogdanovića, kao i zakucavanje Nikole Jovića protiv Litvanije, dok je sa druge strane najveći prostor ostavljen Šai Gildžus Aleksanderu, ali su se među najboljim potezima našli i Dilon Bruks, odnosno Ar Džej Beret.

Ako savladaju Kanadu, "orlove" u finalu, koje je na programu u nedelju u 14:40, čeka pobednik duela u kom se sastaju Nemačka i Amerika, a koji se igra danas, takođe od 14:40.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading