"ORLOVI" IGRAJU ZA FINALE PRVENSTVA SVETA: Evo gde možete gledati meč Srbije i Kanade!

Autor:

Sport

08.09.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koju će gledati svi u našoj zemlji.

"ORLOVI" IGRAJU ZA FINALE PRVENSTVA SVETA: Evo gde možete gledati meč Srbije i Kanade!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u petak, od 10:45, meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival će nam biti selekcija Kanade.

Iako su naši igrači na Mundobasket ispraćeni bez prevelike pompe, svojim sjajnim partijama su zavredili pažnju domaće javnosti, koja sada sa nestrpljenjem čeka polufinale u "Mall of Asia" areni, u meču u kom će izabranici Svetislava Pešića pokušati da izbore mesto u velikom finalu.

Do susreta sa Kanađanima, naši igrači su stigli pobedom protiv Dominikanske Republike, u poslednjem kolu grupe I, da bi zatim u četvrtfinalu, "orlovi" porazili Litvaniju sa 87:68. Sa druge strane, izabranici Đordija Fernandeza su u ključnom meču grupne faze pobedili Špance, aktuelne prvake sveta, a onda su u četvrtfinalu bili uspešniji od Slovenije (100:89).

Nema sumnje da će gotovo čitava nacija biti u petak kraj malih ekrana i bodriti Srbiju u najbitnijem meču u poslednjih nekoliko godina, a prenos će moći da prate na dve televizije.

Naime, prenos meča iz Manile će biti na prvom programu Radio televizije Srbije, a takođe, prenos može da se prati i na prvom kanalu Sport kluba. Obe televije će se se u prenos uključiti deset minuta pre meča, dakle u 10:35.

Podsetimo, pobednik ovog susreta će izboriti plasman u veliko finale, koje se igra u nedelju, od 14:40, a tamo će igrati protiv Amerike ili Nemačke, koje čine drugi polufinalni par na ovom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading