NEZAPAMĆEN SKANDAL NA US OPENU: Aktivisti prekinuli polufinale - pauza trajala 50 MINUTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su se organizatori obrukali.

NEZAPAMĆEN SKANDAL NA US OPENU: Aktivisti prekinuli polufinale - pauza trajala 50 MINUTA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Skandalozan incident dogodio se tokom polufinala US opena između Koko Gof i Karoline Muhove, ostavivši teniski svet u šoku.

Nakon što je Gof osvojila prvi set sa 6:4 i započela drugi, teren se pretvorio u poprište neočekivanog i dramatičnog događaja. Grupa protestanata za klimatske promene naglo je prekinula meč uzvikujući svoje parole, stvarajući haos na terenu.

Igračice su morale da prekinu meč, a sudija u stolici nije imala drugog izbora nego da suspenduje igru dok se situacija ne smiri. Koko Gof je privremeno sela u stolicu, uzela nekoliko zalogaja voća kako bi sačekala, dok je Karolina Muhova ostala strpljiva i čekala da se stvari normalizuju.

Međutim, igra se nije mogla nastaviti, a pitanje je bilo zašto je obezbeđenje toliko kasnilo u reagovanju na ovaj incident. Publika i gledaoci širom sveta su nestrpljivo čekali informacije o tome šta se tačno događa na terenu.

Nakon punih 45 minuta otkriveno je da je jedan od troje protestanata koristio superlepak kako bi se zalepio za podlogu. Konačno, nakon 50 minuta prekida, Koko Gof i Karolina Muhova su se vratile na teren kako bi nastavile meč. 

Inače, Amerikanka je slavila sa 6:4, 7:5 i tako sebi obezbedila prvi put mesto u finalu US opena, gde će u subotu uveče igrati protiv Arine Sabalenke, koja je sa 2:1 u setovima pobedila Medison Kiz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading