AMERI DEFINITIVNO IMAJU NEŠTO PROTIV SRBA: Novi skandal na US openu

Autor:

Sport

29.08.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem nastao zbog prekoračenja vremena prilikom servisa, a to nije prvi put.

AMERI DEFINITIVNO IMAJU NEŠTO PROTIV SRBA: Novi skandal na US openu

Foto: Ap photo

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo US opena pobedom nad Francuzom Aleksandrom Milerom, ali on nije bio jedini Srbin u centru pažnje ove noći. Za to se pobrinula Alerikanka Koko Gof, koja je još jednom potvrdila da ona i njeni sunarodnici očigledno imaju nešto protiv Srba.

Na njenom udaru našla se naša najbolja teniska sutkinja Marijana Veljović koju je verbalno napala usred meča protiv Nemice Lare Zigmund koju je na jedvite jade savladala sa 2:1, po setovima (3:6, 6:2, 6:4). Naime, Gofova je u trećem setu, pri vođstvu sa 4:1, dakle kada se naslućivao pobednik, prišla Marijani i optužila je da nije primenila pravila o kršenju vremena protiv Nemice.

Nije me briga šta ona radi na svom servisu, ali na mom servisu mora da bude spremna. Ona nikad nije spremna - grmela je Gofova.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Veljovićeva i Gof tokom rasprave

Tu incidentima nije bio kraj. Vrhunac je dostignut kada je Laurapo drugi put pozvana na prekršaj pri rezultatu 40:0, čime je Amerikanka povela sa 5:1. Nemica je ljutito protestovala, ali joj to nije puno pomoglo.

Inače, Koko Gof je i ranije napadala Marijanu Veljović. Tako je na prošlogodišnjem US openu optužila ušla u raspravu sa Srpkinjom koja joj je sugerisala da dogovaranje sa trenerima, popularni "koučing" nije dozvoljen.

 

 

- Nemamo nikakve tajne signale, tako da ne znam šta hoćeš od mene, šta da mu kažem... Nije bilo nikakvog "koučinga", ne znam šta želiš da uradim. Ja mu govorim još od kada sam imala osam godina, da mi ne priča. Zato sam šokirana, govorim mu da mi ništa ne govori. Ne mogu da ga kontrolišem, veruj mi. Znam da me ne optužuješ, ali ovo je prvi put da mi je sudija ovo rekao - svađa se i tada Amerikanka sa Marijanom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading