NOVAK POSLE MAESTRALNE POBEDE! Ovo je POSEBNA noć!

Autor:

Sport

29.08.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blistao je od sreće srpski as po završetku meča.

NOVAK POSLE MAESTRALNE POBEDE! Ovo je POSEBNA noć!

Foto: Tanjug/AP

Furioznom igrom Novak Đoković je pregazio Aleksandrea Milera iz Francuske s 3:0, a reči oduševljenja zbog povratka u Njujork nije krio:

- Počeli smo kasno, znali smo da ima ceremonija, znali smo da može da bude kasno. Doći ovde je uvek zadovoljstvo, hvala svima koji su ostali, skoro je jedan uveče. Cenim to, znam da bi deca trebalo da spavaju, ali ostali mogu da ostanu. Ovo je nešto neverovatno - rekao je Novak.

Govorio je potom o imitacijama, koji je prikazao u onom zabavnom danu pred početak turnira.

- Malo je staro, moram da radim na tome, nisam radio imitacije godinama, prvi put sam ih radio ovde 2005. ili 2006. godine. Odgovor je bio odličan od navijača, ali ne i od igrača. Nisam imao prijatelja tada u svlačionici. Pokušavao sam da skinem tebe Bred, ali je teško imitirati te - usledio je osmeh Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Na kraju se osvrnuo i na meču protiv Aleksandera Milera.

- Mogao sam da serviram bolje, pogotovo u drugom i trećem setu. Morao sam da radim više na poenima, imao sam neka štucanja, ali mi se dopao nivo.

Zanimljivo je da nije bio svestan sa kim se sastaje u drugom kolu.

- Nisam video ko je pobednik. Zapata Miraljes je specijalista na šljaci, svi momci su naučili kako da igraju na betonu, ne mogu nikog da potcenim - istakao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading