SVI VOLE NOVAKA! Evo koje su slavne ličnosti BODRILE Đokovića protiv Milera!! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2023

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as rutinski se plasirao u drugo kolo US Opena.

SVI VOLE NOVAKA! Evo koje su slavne ličnosti BODRILE Đokovića protiv Milera!! (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram

Među poznatim facama na meču Novaka Đokovića i Aleksandrea Milera iz Francuske, našlo se bezbroj zvanica.

Pažnju je zavredeo poznati pevač jedan je od ljudi koji bodre Noleta iz boksa srpskog tenisera na US Openu! Dok je najbolji ikada igrao protiv Francuza Milera na poslednjem grend slemu u sezoni, kamere su snimile njegov boks. 

U boksu Novaka Đokovića nalazio se pevač Sil (Seal), autor slavnih romantičnih hitova kao što je "Kiss by a rose". Pevač je bodrio Noleta i tako se pridružio spisku poznatih koji navijaju za Srbina!

Republika

Foto: printscreen/Eurosport

 

Sil je, inače, jedan od omiljenih pevača Novaka i Jelene i pre nekoliko godina bili su i na njegovom koncertu, gde im je posvetio pesmu. Pevač je bio oženjen manekenkom Hajdi Klum, jednom od najlepših žena sveta!

Osim njega, na tribinama su bili glumac Deni DeVito, Noletova drugarica Marija Šarapova, bivši predsednik SAD Barak Obama i njegova supruga Mišel...

Nole će u drugom kolu igrati protiv Bernabea Zapate Miraljesa, koji je s maksimalnih 3:0 eliminisao mladog Britanca Itana Kvina.

Kao potencijalni rival u trećem kolu, ukoliko prođe, Đokoviću će biti veliki prijatelj Laslo Đere, koji se u drugoj rundi sastaje sa Francuzem Gastonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading