"EKSPLODIRALO" NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Novak DOBIO pesmu! Evo ko je snimio HIT o Đokoviću! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2023

01:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenser došao na zanimljivu ideju.

"EKSPLODIRALO" NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Novak DOBIO pesmu! Evo ko je snimio HIT o Đokoviću! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Najbolji srpski teniser Novak Đoković može već na US Openu da ponovo zasedne na lidersku poziciju svetske ATP rang liste, ukoliko stigne do drugog ili trećeg kola.

Istovremeno, Noletu se ukazala prilika da nastavi sa pisanjem istorije "belog sporta" i ukoliko bi osvojio 24. grend slem pehar, pobegao bi na dve titule više najvećem rivalu u svojoj karijeri Špancu Rafaelu Nadalu.

Dok čitava Srbija sa nestrpljenjem čeka Novakov meč, kao i veliki broj Đokovićevih navijača širom sveta, u toj grupi se našao i jedan, koji je na fenomenalan i specijalan način privukao pažnju javnosti.

U pitanju je poznati američki influenser Džastis Rid, koji je postao poznat po svom oduševljenju Srbijom, ali i Balkanom. Probavao je specijalitete iz naše države, učio jezik, obilazio mnoge znamenitosti, sve to predstavljao američkoj publici, da bi sada otišao korak dalje.

Preciznije, Džastis je veliki obožavatelj Novaka i blistave karijere Srbina, pa je odlučio da mu posveti pesmu. Prema Ridovim rečima, inspiracija za pesmu bile su mu Đokovićeve izjave posle jednog finala, gde je istakao "Dare to dream", prevedeno na srpski "Usudi se da sanjaš".

Upravo tako glasi i ime ove zanimljive numere, a nije se tu zaustavio mladi influenser. On je odlučio da otputuje u Njujork, i lično pokuša da dođe do Novaka, otpeva mu pesmu i dobije njegov autogram.

Ostaje da se vidi da li će Amerikanac uspeti da to ostvari, ali je već posle pesme posvećene najboljem ikada, zadobio mnoge simpatije na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading