AKO PROĐE U 2. KOLO US OPENA! Novak SAZNAO protiv koga će IGRATI!

Autor:

Sport

29.08.2023

00:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je rešen u tri seta.

AKO PROĐE U 2. KOLO US OPENA! Novak SAZNAO protiv koga će IGRATI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Broje se sati do početka Novakovog meča na US Openu, prvog posle jednogodišnjeg odsustva, zbog zabrane američkih vlasti.

Đokovićev rival u prvom kolu poslednjeg grend slema u sezoni biće Aleksandre Miler iz Francuske, trenutno 64. igrač ATP liste, a sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite na portalu "Republika".

U međuvremenu, ukoliko prođe Francuza, srpski as je saznao protiv koga će igrati u drugoj rundi, a to je Bernabe Zapata Miraljes.

Španac (26 godina) je glatko savladao mladog devetnaestogodišnjeg Britanca Itana Kvina rezultatom 3:0 (6:4, 6:4, 6:3), posle dva sata i 14 minuta igre.

Foto: Tanjug/AP

Bernabe Zapata Miraljes

Samo jedan brejk, načinjen u trećem gemu uvodnog perioda, bio je dovoljan Zapati Miraljesu da stigne do vođstva u setovima.

Ista slika viđena je i u drugom setu, s tim što je jedina razlika da je Bernabe iznenadio Kvina u sedmom gemu, iskoristivši drugu brejk priliku, poveo 4:3, a onda rutinski priveo posao kraju i duplirao rpednost istim rezultatom 6:4.

Imao je već na startu trećeg perioda brejk viška Španac (1:0), ali je Britanac odgovorio ribrejkom i odmah izjednačio na 1:1, a potom i u četvrtom gemu ponovo oduzeo servis Zapati Miraljesu i došao do velikih 3:1.

Ipak, već u narednom poenu, šptanski teniser je vratio izgubljeno i smanjio na 2:3. Španac je, međutim, u sedmom i devetom gemu ponovo iznenadio Britanca, i sa četiri osvojena poena u nizu slavio 6:3, pa sada čeka pobednika Đokovićevog i Milerovog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading