NOVAKU SE ČISTI PUT! Još jedan FAVORIT ispao iz Đokovićevog dela žreba!

Autor:

Sport

29.08.2023

03:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom asu sve ide na ruku.

NOVAKU SE ČISTI PUT! Još jedan FAVORIT ispao iz Đokovićevog dela žreba!

Foto: Tanjug/AP

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim završio je učešće već na startu US Opena, pošto je poražen od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda s 1:3 (po setovima 6:7, 6:4, 1:6, 4:6).

Posle eliminacije Holgera Runea iz Danske, koji je ispao od Španca Baene, ovo je drugo prvorazredno iznenađenje u Njujorku od početka Flešinga.

Ukazala se prilika Ože-Alijasimu da se izvuče u četvrtom setu, prokockao je tri brejk lopte pri rezultatu 5:4 za rivala, pa je na kraju poklekao i tako istovremeno učinio uslugu i najboljem teniseru ikada Novaku Đokoviću. Podsetimo, Kanađanin je bio u Noletovom kosturu, kao i Danac Rune.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Feliks Ože-Alijasim

Stefanos Cicipas nije imao većih problema protiv Miloša Raonića i posao na startu US Opena završio je za sat vremena i 57 minuta - 6:2, 6:3, 6:4.

Grk je u prvom setu brzo stigao do brejka i poveo je sa 4:1, da bi još jednom do kraja juzeo servis rivalu. U drugom setu smo videli dosta čvršćeg Raonića koji je poklekao u najgorem trenutku, pri rezultatu 4:3 za rivala.

U trećem je Kanađanin prvi stigao do brejka i poveo je sa 4:2, da bi Cicipas vezao četiri gema i otišao u narednu rundu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading