SRBIJA NEMA NIKAKVE ŠANSE: "Orlovi" PONIŽENI pred meč godine!

Autor:

Sport

08.09.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će im se ovo obiti o glavu.

SRBIJA NEMA NIKAKVE ŠANSE: "Orlovi" PONIŽENI pred meč godine!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u petak, od 10:45, meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival će nam biti selekcija Kanade.

Iako su naši igrači na Mundobasket ispraćeni bez prevelike pompe, svojim sjajnim partijama su zavredili pažnju domaće javnosti, koja sada sa nestrpljenjem čeka polufinale u "Mall of Asia" areni, u meču u kom će izabranici Svetislava Pešića pokušati da izbore mesto u velikom finalu.

Ipak, iako se potajno nadamo plasmanu u finale, možda i svetskom zlatu, bukmejkeri su odlučili da potcene naše košarkaše.

Najnovije kvote za šampiona sveta jasno ukazuju na Ameriku kao apsolutnog favorita da osvoji Mundobasket. Kvota za SAD iznosi svega 1,60, što svedoči o velikom poverenju kladioničara u ovu reprezentaciju. Međutim, sport je nepredvidiv, iako su Amerikanci favoriti, ništa nije zagarantovano u svetu košarke.

Kanada se ističe kao drugi favorit sa kvotom od 4,50. Što se tiče Srbije, kvota na naše momke iznosi čak osam, pa ko veruje, može to veoma lepo i da naplati. Poslednja je Nemačka, sa kvotom 15, a razlog tome leži u činjenici da oni već u polufinalu idu na Ameriku.

Što se tiče meča između Kanade i Srbije, Kanada se smatra favoritom sa kvotom od 1,43, dok Srbija ima kvotu od 2,95 za svoju pobedu. I ovde su kladioničari odlučili da daju prednost izabranicima Đordija Fernandeza, a nama ostaje da se nadamo da će proraditi srpski inat i da ćemo uspeti da odnesemo pobedu i izborimo meč za zlato.

Podsetimo, pobednik ovog susreta će izboriti plasman u veliko finale, koje se igra u nedelju, od 14:40, a tamo će igrati protiv Amerike ili Nemačke, koje čine drugi polufinalni par na ovom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading