HIT PORUKA SRBA NA FILIIPINIMA: Naši navijači ZAPRETILI glavnoj zvezdi Kanade! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega nam preti najveća opasnost.

HIT PORUKA SRBA NA FILIIPINIMA: Naši navijači ZAPRETILI glavnoj zvezdi Kanade! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za ključni meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili (petak 10:45), gde će se suočiti sa selekcijom Kanade, a jedan od glavnih izazova za srpske igrače biće sučeljavanje sa fantastičnim bekom Oklahome, Šaj Gildžes-Aleksanderom.

Ovaj 25-godišnjak se istakao kao vođa tima Kanade i jedan od najboljih igrača na prvenstvu. U četvrtfinalu turnira, Gildžes-Aleksander je briljirao protiv Slovenije, postigavši čak 31 poen, a tokom celog takmičenja prosečno beleži 25 poena po meču, što ga čini trećim najboljim strelcem među svim igračima na prvenstvu. Uz to ima i sedam skokova, odnosno pet asistencija u proseku.

Reprezentativci Srbije su takođe izrazili svoje poštovanje prema ovom talentovanom kanadskom igraču, svesni da će morati ozbiljno da se suoče sa njegovim veštinama.

Međutim, domišljati navijači reprezentacije Srbije su se potrudili da pošalju svoju poruku Gildžes-Aleksanderu na originalan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOCCERBET (@soccerbet.rs)

Na plaži ostrva Borakaj u Manili, napravili su natpis u pesku, koji je postao apsolutni hit - "Gildžes Šaj, doš'o ti je kraj". Poruka je upotpunjena nacrtanim tri prsta, simbolom srpskih navijača.

Pokušali su na taj način srpski fanovi da pošalju poruku podrške našim momcima, kako bi sutra obradovali Srbiju i obezbedili mesto u finalu Mundobasketa. Drugo polufinale je na programu u 14:40, a sastaće se Amerika i Nemačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading