ŠOK! Favorit IZBAČEN iz Elite, odmah RASKRINKAO Milenu Kačavendu! Posle ovoga NEMA NAZAD!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je važio za jednog od favorita na samom početku rijalitija, sinoć iznenadio sve!

ŠOK! Favorit IZBAČEN iz Elite, odmah RASKRINKAO Milenu Kačavendu! Posle ovoga NEMA NAZAD!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć se u "Eliti" odigrala još jedna emisija "Izbacivanje". Veliki šef je spremio zanimljivu igru za nominovane takmičare - Aneli Ahmić, Anđela Šparavalo, Samir Ramović i Luka Majčica. Voditelj Darko Tanasijević im je objasnio pravila igre.

- Lopticu sa čašice na vrhu moraćete da doterate na drugu čašu i tako sklanjate čaše dok ne stignete do poslednje, pažljivo da vam ne bi pala loptica - saopštio je Darko Tanasijević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nominovani učesnici igraju izazov Velikog šefa

Nakon odigrane igre, Tanasijević je saopštio rezultate glasanja. Jedan takmičara dobio je 70 odsto, drugi 15 odsto, jedan 8, a takmičar koji napušta Belu kuću dobio je samo 7 odsto glasova.

- Aneli je dobila 70 odsto glasova publike, Luka 15 odsto, Anđela 8, a Elitu napušta Samir Ramović, koji je osvojio 7 odsto glasova publike - saopštio je voditelj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir napušta Elitu

Samir je napustio velelepno imanje i zaputio se ka studiju voditeljke Ane Radulović, gde je proglasio novog vođo i dao intervju. Ramović je otkrio da li je zadovoljan svojim učešćem, kao i kako gleda na odnos sa Milenom Kačavendom.

- Svi imamo neke greške, ali sam zadovoljan. Ja sam verovao sve ovo vreme da stanem sa svojim emocijama, iako je tražila od mene da stanem, ali verujem da je mnoge stvari uradila prema meni zbog rijalitija. Rekla mi je da nije verovala da može nešto emotivno da se desi - istakao je Samir.

- Ako sam te dobro shvatila ona sa tobom nije želela ništa u rijalitiju - rekla je Ana.

- Upravo tako - rekao je Samir.

- Zašto si toliko srećan sada zbog vašeg pozdrava? - upitla je Ana.

- Osetio sam u njenom zagrljaju sve. Mislio sam da se neće ni pozdraviti, ali video sam taj osmeh i emociju kao i da joj značim - rekao je Samir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir progovorio o Kačavendi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

27.05.2024 09:14

Anđela uvek za jedan glas ne ispada. Gej lobi u redakciji namešta rezultate.