PARTIZAN ČEKA PAKAO DO LŠ, A TAMO VODE DVA PUTIĆA: Crno-beli mogu NA DINAMO, ili na iskusnog reprezentativca Srbije

Autor:

Sport

27.05.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve su krivi Italijani.

PARTIZAN ČEKA PAKAO DO LŠ, A TAMO VODE DVA PUTIĆA: Crno-beli mogu NA DINAMO, ili na iskusnog reprezentativca Srbije

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su osvajanje drugog mesta u Superligi Srbije stekli pravo da se bore za plasman u Ligu šampiona. Izabranici Alberta Nađa će na taj put krenuti iz drugog kola kvalifikacija. Crno-beli su ča saznali i ko su im potencijalna dva rivala posle raspleta u evropskim ligama, a pre svega u Italiji jer je Atalanta kao osvajač Lige Evrope svakako obezbedila mesto u eliti i osvajanjem četvrtog mesta u Seriji A.

Partizanov evropski put počinje odlučujućim mečevima protiv turskog Fenerbahčea ili ukrajinskog Dinama iz Kijeva. Ovi susreti biće odigrani 23/24. i 30/31. jula, a crno-beli će se boriti za plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naime, nakon pobede Atalante nad Torinom, postalo je jasno da će Benfika direktno učestvovati u Ligi šampiona naredne sezone. Ova informacija donosi dodatnu uzbuđenost među navijačima, dok se koplja i dalje lome oko još jednog tima koji će se pridružiti grupnoj fazi. Ekipa iz Bergama odigrala je pošteno, bez ikakvih kalkulacija, ali će ipak morati da se bori za plasman u Ligu šampiona kroz nacionalnu ligu. Sa petim predstavnikom Italije koji je dobio priliku zbog odličnih rezultata ove sezone, Atalanta će se suočiti sa izazovom da se plasira među najbolje.

Republika

Foto: Profimedia

Dušan Tadić


Partizan će svoj put započeti kao nepovlašćeni tim, a potencijalni rivali poput Fenerbahčea kapitena Srbije Dušana Tadića i Dinama iz Kijeva predstavljaju ozbiljan izazov. Ukoliko crno-beli budu uspešni, čeka ih još izazova u trećem kolu kvalifikacija gde će se suočiti sa jakim protivnicima poput Rendžersa, Slavije Prag, Salcburga i Lila.

Evropski fudbalski put Partizana donosi uzbuđenje i izazove, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod odlučujućih mečeva. Sve oči su uprte ka timu koji će predstavljati Srbiju na međunarodnoj sceni, a nestrpljenje raste kako se datum susreta približava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading