OBLJUBILI DETE I ISKORISTILI GA ZA PRAVLJENJE "MATERIJALA ZA ODRASLE": Užas u komšiluku, policija u brzoj akciji uhapsila pet osoba

Autor:

Svet

27.05.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi uhapšeni su iz istog mesta

OBLJUBILI DETE I ISKORISTILI GA ZA PRAVLJENJE "MATERIJALA ZA ODRASLE": Užas u komšiluku, policija u brzoj akciji uhapsila pet osoba

Foto: facebook/printscreen

Pet osoba je uhapšeno u Banjaluci zbog sumnje da su izvršili obljubu deteta mlađeg od 15 godina.

Akciju "Network" realizovali su policijski službenici Policijske uprave (PU) Banja Luka, a uhapšene su osobe inicijala N. L., S. D., N. B. i A. R. zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo "Obljuba sa detetom mlađim od 15 godina" te osoba inicijala O. T. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo "Iskorišćavanje dece za pornografiju".

Kako je potvrđeno, svi uhapšeni su iz Banje Luke.

Sve mere i radnje u okviru akcije preduzimaju se pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Inače, muškarac incijala M.H. iz bosanskohercegovačkog gradića Glamoča uhapšen je zbog sumnje da je od Banjalučanke uzeo 10.000 KM (5.000 evra) ucenjujući je objavom eksplicitnih video snimaka na društvenim mrežama.

Misleći da je sve prošlo kako je zamislio, muškarac se posle uzetih para opustio, a onda je samo video policajce ispred sebe i plan mu je pao u vodu.

U PU Banjaluka navode da je M.H. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ucene.

"Oštećena je 22. maja prijavila da je M.J. od početka 2021. godine do momenta prijave, putem poruka na društevnim mrežama ucenjivao navodeći da će objaviti njene eksplicitne video snimke. Od tada mu je na razne načine uplatila iznos od 10.000 KM", navode u PU Banjaluka.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading