FILIP OVU PESMU NIJE HTEO DA PIŠE ZA PRIJU! Otkriven razlog zašto je na kraju ipak pripala njoj! Evo ko je trebalo da peva čuveni hit!

Autor:

Zabava

27.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tu tajnu je Aleksandra Prijović otkrila na jednom od njenih koncerata.

FILIP OVU PESMU NIJE HTEO DA PIŠE ZA PRIJU! Otkriven razlog zašto je na kraju ipak pripala njoj! Evo ko je trebalo da peva čuveni hit!

Foto: ATAImages

Čuvena pesma "Sve po starom" koju peva Aleksandra Prijović, prvobitno je pravljena za Leksington bend, a muziku i tekst pisao je upravo pevačicin suprug Filip Živojinović. Naime, Filip je hteo da pesmu otpeva Bojan Vasković, ali se to na kraju ipak nije desilo.

Tu tajnu je Aleksandra Prijović otkrila na jednom od njenih koncerata.

Foto: ATAImages

Filip Živojinović 

- Večeras je ovde moj prijatelj Boki Leksington i ja moram da vam otkrijem tajnu. Moja pesma "Sve po starom" pisana je za njega - rekla je Aleksandra tada, pa dodala:

Pa Boki, kakve vi pesme imate, valjda i ja zaslužujem jednu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Lexington bend

 

Inače, Aleksandra Prijović, popularna srpska pevačica, ostvarila je značajan uspeh svojom turnejom "Od istoka do zapada", koju je započela u Beogradu prošle godine u septembru. Ova turneja je predstavljala priliku za publiku širom regiona da uživo čuje njen muzički opus, ali i da se upozna sa njenim energičnim nastupom.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

Zanimljivo je da su mnoge pesme koje je Aleksandra objavila, kako na poslednjem, tako i na prethodnim albumima, postale veliki hitovi tek kada ih je izvodila na koncertima. Pored uspešne turneje, Prijovićeva je najavila da radi na novom albumu, koji će sigurno obradovati njene vernike fanove. Očekuje se da će novi materijal nastaviti da istražuje različite muzičke pravce i da će doneti sveže pesme koje će osvojiti srca publike.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading