BUKTI RAT KARLEUŠE I TOŠIĆA! Duško javno ZAPRETIO Jeleni, pevačica IZGORELA OD BESA - stigao brutalan odgovor! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

27.05.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić izazvao haos izjavom o razvodu, pa zaratio sa suprugom preko društvenih mreža!

BUKTI RAT KARLEUŠE I TOŠIĆA! Duško javno ZAPRETIO Jeleni, pevačica IZGORELA OD BESA - stigao brutalan odgovor! (GALERIJA)

Foto: Ata images,E-Stock_Caslav_Vukojicic

Fudbaler Duško Tošić juče je prvi put progovorio o razvodu od muzičke zvezde Jelene Karleuše, te naveo da je više puta pokušao sporazumno da se razvede od nje, ali da ona nije želela.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - ispričao je Tošić za "Kurir" juče.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Karleuša i Tošić

Nakon Tošićeve izjave, oglasila se i Jelena, koja tvrdi da njen suprug laže i da je ona ta koja je inicirala razvod. Kao dokaz za ovo priložila je prepisku sa Dušković advokatom, koja je nastala 23. maja 2022. godine.

- Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - odgovorio joj je Duškov advokat.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Jelene Karleuše

Duško joj ne vrlo brzo odgovorio, takođe putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno! - napisao je Duško, dodao emotikon koji slavi i emotikon koji na jeziku i očima ima simbol dolara.

Republika

Foto: printscreen/instagram/duskotosic

Prvi stori Duška Tošića

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plaćim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time - poručio je Duško.

Republika

Foto: printscreen/instagram/duskotosic

Drugi stori Duška Tošića

Karleuša je rano jutros odgovorila Dušku, vidno uznemirena.

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kamo ne naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je juče davao "ekskluzivu". Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda, na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu - poručila je Karleuša.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/karleusastar

Karleušin odgovor Tošiću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gale

27.05.2024 10:25

Na daj bre , šta je bilo sa onim bosanskim fudbalerom, poruke ,slike ,one slike kako si se raskrečila kao žaba i pokazuješ va..nu ,nema dalje . Video ceo Balkan ,pokri se ušima i ćuti . Jesi ribetina ali ?