TAKI ZABRINUT ZA ĆERKU! EVO šta je rekao za Maju Marinković, Stanislav mu sad nije NIMALO SLADAK!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav nije zreo muškarac, a kada je ušao u vezu sa Majom nekako sam se nadao da jeste, rekao je on.

TAKI ZABRINUT ZA ĆERKU! EVO šta je rekao za Maju Marinković, Stanislav mu sad nije NIMALO SLADAK!

Foto: TV Pink/printscreen

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković kaže da ga jeste iznenadila svađa njegove ćerke Maje Marinković sa sada već bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, pa je rekao da je tek sada video njegovo pravo lice. Niame, Taki tvrdi da je Maja iskrena čak i u svađama sa njim i u ljubomori koju nije krila, ali da je on neiskren i da ni sam sada ne zna kako će da se ponaša i šta oseća.

- Stanislav nije zreo muškarac, a kada je ušao u vezu sa Majom nekako sam se nadao da jeste. Super su funkcionisali, bilo mi je mnogo drago što se slažu, ali tek sada kada su počeli problemi vidim njegovo pravo lice - rekao je Taki za Republiku, pa je nastavio: 

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković i Maja i Stanislav Krofak

 

- Nadam se da će Stanislav uskoro da se sredi, inače neće moći ovako. Ne mogu da verujem da ne shvata da Maja sve ovo radi samo zato što joj je stalo, inače ga ne bi pogledala.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

 

Podsećamo, posle žestokog konflikta između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, javnost je ostala zatečena kada je starleta prišla MMA borcu, ističući da će istina o njihovom intimnom odnosu u hotelu kad-tad izaći na videlo. Stanislav je to demantovao tvrdnjom da njihovu vrelu akciju produkcija rijalitija "Elita" nije mogla da usnimi, jer u tom delu kupatila nema kamera.

Međutim, Marinkovićeva je nastavila da ga uverava da to nije istina, a Stanislav je u jednom trenutku zapretio da će se ubiti tako što će skočiti na glavu sa krova Bele kuće, ukoliko produkcija rijalitija "Elita" prikaže taj snimak svim takmičarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

   

Komentari (1)

Loading
milekita

27.05.2024 10:30

Majakita bi se je..a i na krovu , ako treba ... starleta je starleta i na krovu ,i u WC u , gde god ...