EVO ZAŠTO JE INA KRILA TRUDNOĆU OD ZOLE: Otkrivena njena najveća tajna, Čoliću zbog ovoga neće biti dobro!

Autor:

Zadruga

16.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ina nije želela "koristiti" dete kako bi Zolu zadržala pored sebe!

EVO ZAŠTO JE INA KRILA TRUDNOĆU OD ZOLE: Otkrivena njena najveća tajna, Čoliću zbog ovoga neće biti dobro!

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/Printscreen, shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga"Kristina Ina Rajzinger, koja je već nekoliko dana aktuelna tema domaćih medija zbog šuškanja da je potencijalni otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, porodila se sinoć i na svet donela devojčicu.

Naime, Ina je na društvenoj mreži Instagram podelila najradosnije vesti, te objavila i fotografiju novorođene bebe, kojoj je ponosna mama dala krajnje neobično ime za ovo podneblje - Kajli (Kylie).

Republika

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

 

 

Iako se do sada ništa nije znalo o njenoj trudnoći, koju je skrivala od očiju javnosti, Ini je stiglo pregršt lepih komentara i čestitki, a jedan od takvih otkrio je kompletnu istinu. Naime, jedan korisnik društvenih mreža prokomentarisao je video Ine i Zole, pa otkrio da je Ina krila trudnoću, kako ne bi prisilila Zolu na vezu sa njom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ina je pokazala da je krila trudnoću, dete rađa za sebe. Bravo, Ina ,svu sreću tebi i tvojoj devojčici. Ina, bravo, jer nisi želela da Zolu prisiliš na odgovornost ,tako što bi ga vezala detetom. Zola treba sam da preuzme odgovornost kao otac ako to želi. Svu sreću želim tebi i tvojoj ćerkici - glasio je komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

17.07.2023 07:52

Pod uslovom da je informacija tacna- ako nije zelela da to kaaze Zoli i kako sama kaze : ‘dete rađa za sebe’….onda je trebalo da cuti i ne objavljuje nista , a ne ovako stavis coveka pred svrsen cin !!! Iskreno se nadam da je informacija lazna !