TAKI ŠOKIRAO IZJAVOM O MAJINOJ AKCIJI SA STANISLAVOM! Evo šta je rekao prijatelju! On zanemeo od ŠOKA!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je bolje da se ponašaju ovako, nego da se mrze. Ne bih podneo da se sa nekim svađa i prepire, dosta mi je onih scena kao sa Janjušem", rekao je on.

TAKI ŠOKIRAO IZJAVOM O MAJINOJ AKCIJI SA STANISLAVOM! Evo šta je rekao prijatelju! On zanemeo od ŠOKA!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković i njen dečko Stanislav Krofak u rijalitiju su nekoliko puta imali vrelu akciju dok pritom nisu obratili pažnju na kamere koje ih snimaju sa svih strana. Kako je njen otac Radomir Taki Marinković sve video u spoljnom svetu, opet je imao reakciju sličnu onoj kada se situacija prvi put desila, a to je da je skroz podržao naslednicu u svojim postupcima.

- Taki je drugu odmah rekao: "Video sam šta je uradila, pa na svim je portalima to! Gledao sam, ali nisam iznenađen. Mnogo je bolje da se ponašaju ovako, nego da se mrze. Ne bih podneo da se sa nekim svađa i prepire, dosta mi je onih scena kao sa Janjušem" - rekao je Marinković drugu koji je ostao zatečen, priča nam dobro upućen izvor. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Stanislav i Taki

 

Podsećamo, skandalozan snimak brutalne vrele akcije kruži internetom, a kako su oboje bili potpuno goli, morala je ići i cenzura. Maja i Stanislav su izmenjali sve poze, pa zadovoljni napustili prostoriju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki i Maja Marinković

 

Darko Tanasijević je sinoć postavio Stanislavu pitanje upravo na ovu temu, a on je i dalje tvrdio da se*sualne odnose nema, kao što je obećao ćerki Vanesi, koja mu je skrenula pažnju na to.

Međutim, na Instagramu se pojavila nova grupa pod nazivom "Klozetari", gde se nalaze sve vrele akcije Maje i Stanislava u toaletu, a mnogi komentarišu da su ovo najbrutalniji intimni odnosi ikada viđeni u rijalitiju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mishel

25.05.2024 19:13

Tako je Taki bolje da se raka u klozetu več da se svađa