MILJANA I ZOLA KAO MOĆNI RENDŽERI! Kulićka opet NAPALA BIVŠEG! Polivali se vodom, evo kako su sada bacali stvari PO IMANJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par ne prestaje danima da pravi haos na imanju, pa je ovo samo jedan u nizu okršaja.

MILJANA I ZOLA KAO MOĆNI RENDŽERI! Kulićka opet NAPALA BIVŠEG! Polivali se vodom, evo kako su sada bacali stvari PO IMANJU! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Bivši partneri i učesnici rijalitija Elita Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola napravili su haos na imanju, a nakon što su pobacali stvari jedno drugom, Miljana je odlučila da ga poliva vodom. Za njima je sve vreme išlo i obezbeđenje kako bi se uverili da neće doći do fizičkog obračuna, a Nišlijka je bivšem sve vreme pretila i govorila mu je da treba da se drži podalje od nje. 

Podsećamo, par ne prestaje danima da pravi haos na imanju, pa je ovo samo jedan u nizu okršaja.

Foto: RTV PINK printscreen

Lazar Čolić Zola

 

Oni su juče napravili neviđeni karambol u "Eliti", a potom su se uveče ponovo posvađali u emisiji "Pitanja novinara", gde su jedno drugo raskrinkavali. Nakon emisije otišli su u pab, gde se Zola preselio zbog nje i počeli da razgovaraju o incidentu, a Kulićeva je imala jasan zahtev.

- Kaži majci da mi pošalje šminku i parfeme koje si mi slomio, jer hoću da učestvujem u emisijama i da pobedim ili izađi odavde - rekla je Miljana.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

- Ne mogu ni jedno, ni drugo. Ti meni pričaš danas nešto za šminku, ja ne znam da li sutra imam gaće da obučem. Ja nemam ništa više u životu, imam još ovaj sat, ako hoćeš i njega slomi i ja više ništa nemam - rekao je Zola.

- Mića mi kaže: "Stani, ne može više da izdrži" - dodao je Čolić.

- Ja sam izdržala mnogo veće terore ovde, ti si smešan za mene. Polomio si mi sve stvari - rekla je Miljana.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Zola

 

- Ja tebe ne mogu da gledam, čim te pogledam stvari su mi u glavi. 55.000 evra u stvarima - rekao je Zola.

- Ti si meni sinoć uništio 10.000 evra - rekla je Miljana.

Zola je odlučio da se odseli u pab i tamo spava, kako bi izbegao sukobe sa Miljanom, dok je Kulićeva ostala u spavaćoj sobi. Međutim, kada su se ukućani uspavali, Kulićeva se, kako snimak pokazuje, uneredila, pa ustala, ne bi li sredila taj haos, pre nego njeni cimeri ustanu i shvate šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

25.05.2024 22:22

ELITA !?🤮🤮🤮