PROSTITUKE JOJ UNIŠTILE PROFESIJU: Bivša zadrugarka ogorčena na KOLEGINICE!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić svojevremeno razvezala jezik o koleginicama sa estrade!

PROSTITUKE JOJ UNIŠTILE PROFESIJU: Bivša zadrugarka ogorčena na KOLEGINICE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i bivša zadrugarka Ivana Krunić svojevremeno je ispričala da ju je sramota svoje profesije. kako je rekla, to je zbog koleginica koje istoj "spuštaju cenu". Krunićeva je tada žestoko potkačila pevačice, pa navela da se veliki broj njenih koleginica bavi prostitucijom.

- Obožavam muziku i posao, ali tako mi nekako rogobatno zvuči kada me neko pita čime se baviš, a ja kažem pevačica, mnoge predrasude postoje o tom zanimanju. Shvatam i zbog čega je to tako, neke žene koje se bave prostitucijom koriste naš posao kako bi podigle cenu ili kao paravan – rekla je ona.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ivana Krunić svojevremeno izjavila da je ogorčena na koleginice

"Unakazile su profesiju"

Krunićeva je zatim istakla da se "zna ko se čime bavi".

- One su unakazile našu profesiju i pokvarile celu sliku o našem poslu. Ali, hvala Bogu u ovom našem poslu se sve zna, dobro znamo ko se čime bavi, o tome ne možemo da pričamo javno, jer je to jako teško dokazivo. Sada dolazi do izražaja da to nije samo vezano za naš posao, takve persone se pojavljuju i u drugim profesijama – zaključila je ona svojevremeno.

Ivana je nedavno gostovala u emisiji "Minsko polje sa Sanjom Arsić", gde je govorila o tome kako joj je bilo teško nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga".

- Bilo je baš strašno. Nisam radila, nismo imali para, ali je Bane radio i kao fizikalac da bismo mi imali taj dan. On jeste ljubav mog života. Izborili smo se za našu ljubav, eto rijaliti mi je doneo ljibav života. Već 5 godina smo zajedno - iskrena je bila Ivana.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ivana Krunić priznala da joj je bilo teško posle "Zadruge"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading