SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG ZADRUGARA: Podelio stravične vesti, nije ni sanjao da će se danas opraštati od nje!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti u domu bivšeg zadrugara.

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG ZADRUGARA: Podelio stravične vesti, nije ni sanjao da će se danas opraštati od nje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Marko Marković krajem februara ove godine saopštio je radosne vesti putem društvene mreže Instagram. Naime, Marković je svojim fanovima tada saopštio da će njegov rođeni brat Mićko Marković, za koga je vrlo vezan, postati otac. Marko je istovremeno saopštio tada da će postati stric jednog dečaka.

Međutim, sada je sa brojnim pratiocima podelio tužne vesti, pa se javno oprostio od njemu veoma drage osobe, koja ga je napustila:

- Sneška, putuj s anđelima, da ti Bog podari mesto u raju, gde i zaslužuješ biti nakon svega. Duša ti carovala - napisao je on uz emotikon slomljenog srce.

Republika

Foto: instagram.com/mmarkovic94

Marko Marković

Inače, Marković je nedavno prokomentarisao odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji je veoma turbulentan:

- Prvo bih rekao da je Ša moj drugar, jedan od retkih sa kojim sam nakon "Zadruge" ostao u fantastičnim odnosima. Saglasan sam sa pojedincima da je on željan ljubavi u toj muško-ženskoj relaciji, ubeđen sam definitivno da on ima neuporedivo veće emocije prema Mioni, nego što ona ima prema njemu. Istinski je zavoleo, ali se bojim da po završetku tu neće biti neke perspektive i da će biti on taj koji će da ispašta. Ona mi izgleda totalno hladno u momentima njegovog rastrojsva, njoj je ravna linija. A što se Stanislava tiče, mislim da ga nije Ša toliko spominjao, da on ne bi ni ušao tamo - istakao je Marko za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading