ANELI OBJAŠNJAVALA KAKO JU JE DVOGODIŠNJA ĆERKA TUKLA: Prepričala horor scene, Nora želela da pobegne od nje!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanjene šokantne prepiske Aneli Ahmić.

ANELI OBJAŠNJAVALA KAKO JU JE DVOGODIŠNJA ĆERKA TUKLA: Prepričala horor scene, Nora želela da pobegne od nje!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić se nedavno suočila uživo u emisiji sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, koji ju je optužio da je slagala da je Nora njegova ćerka, te naveo da je njen otac izvesni Žika. O svemu ovome Aneli je govorila sinoć u emisiji "Pitanja novinara", gde je istakla da će Asminu zabraniti da viđa ćerku.

- Aneli, komentarisalo se tvoje suočavanje sa Asminom i zahvalila si se Staniji što ti je otvorila oči, šta imaš da kažeš o tome? -pitao je novinar.

- Drago mi je što se to desilo sa njom i laknulo mi je što sam se rešila tog čoveka za čitav život jer bude li mi se obratio po mom izlasku i da me sputava sa svojim detetom to neće ići u njegovu korist, više neće imati hrabrosti za tako neke stvari. On se ne bi ni usudio možda sutra da pokuša ništa jer je sve to izrečeno. Moje dete će biti samo moja briga, on mene laže u lice da nisam bila trudna sa njim, da sam htela da se čistim i da je dete isto Žika, to će moje dete sve čuti i videti. Da ja pričam sa njim posle svega toga što je rekao, nema više on veze sa Norom nikakve, kako da se dogovorim sa njim ako dete nije njegovo i liči na Žiku - rekla je.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Asmin je sada obelodanio prepiske sa bivšom izabranicom, koja mu govori da je ćerka neprestano "tuče" i da se nikada ranije nije ovako ponašala prema njoj:

- Nora je prezločesta zadnja dva dana, stalno me tuče - napisala je Aneli.

- Valjda ima razlog - usledio je odgovor.

- Kad legnemo, ona mene tuče, stalno baca po meni cuce, boce, ne prestaje, nikada ovakva nije bila - objasnila je Ahmićeva.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading