JEZIVE SCENE ASMINA I ANELI - JANJUŠ NIJE VIDEO KLJUČNI DETALJ: Sve je izgledalo mnogo gore u studiju!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O susretu Aneli Ahmić i Asmina Durdžića bruji javnost.

JEZIVE SCENE ASMINA I ANELI - JANJUŠ NIJE VIDEO KLJUČNI DETALJ: Sve je izgledalo mnogo gore u studiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'', gošća voditeljke Anastasije Buđić bila je nekadašnja voditeljka Sandra Drašković - Sani Armani, koja je prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Eliti.

Najpre se osvrnula na susret Asmina Durdžića i Aneli Ahmić, koji se i dan-danas komentariše, kako u rijalitiju, tako i van istog:

- Njihov razgovor mi je bio skandalozan s obe strane. Međutim, ja sam na strani žena. Nije mi se dopalo jer dete treba da ima majku i oca, ali njih dvoje se ne ponašaju u skladu u tim da su roditelji. Jeziv je bio taj razogovor. Ljudi gube pojam o tome da su na televiziji. Očekivao se neki normalan razgovor, kako bi došli do nekog dogovora. Ona je došla da dokazuje neke budalaštine i gluposti. Što se Asmina tiče, on želi da se predstavi kao neki gospodin, a vređao je ženu s kojom ima dete. Trebalo bi onda malo da popusti i primiri situaciju - prokomentarisala je ona na samom početku.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sani Armani

 

- Vodi se polemika oko toga da li je trebalo da mu pruži ruku? Kakvo je tvoje mišljenje o tome?

- To spada u osnov kulture. Slično bih se ponela, tako da je opet na njemu to što nije uzvratio. Valjda je ono osnovno ''dobro veče''.

Podsetimo, Aneli i Asmin su imali žestok sukob u studiju, kada su stavili sve karte na sto, a Durdžić je uspeo i da rasplače Ahmićevu izjavom da nije mogao biti intiman sa njom, jer mu se odavno gadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading