HITNO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zbog najnovijeg obaveštenja nastao KOLAPS u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je iznenadio ukućane novom odlukom.

HITNO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zbog najnovijeg obaveštenja nastao KOLAPS u Beloj kući!

Foto: Ilustracija

Na adresu Bele kuće stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, a učesnici su dobili novu anketu i novi zadatak. Ovonedeljni vođa je pročitao ukućanima pismo, nakon čega su učesnici Elite odgovorili na današnji zadatak:

- Vreme je da čujemo ko po vama ima najmanje samopoštovanja osoba u "Eliti". Neka svako od vas ustane i kaže po tri učesnika koji imaju najmanje smaopoštovanja po njihovom mišljenju - glasilo je pismo.

Upravo je počela anketa. Učesnici imaju zadatak da glasaju za tri osobe koje po njihovom mišljenju imaju najmanje samopoštovanja u Eliti. Prvi je reč dobio Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

-Treće mesto je Anđelo, ja sam u šoku, baš nisam mislio da bi on bio sa devojkom u koju nisi zaljubljen, baš ne znam kako to možeš i kako nemaš više samopoštovanja prema sebi. Drugo mesto je Miljana i prvo Aneli, ona nema samopoštovanja, ona nije rasčistila odnos sa bivšim već 9 meseci - rekao je Janjuš.

- Treće mesto je Teodora, ja mislim da je ona zaljubljena u Bebicu, ali nešto je guši. Ne mislim da ga se plaši. Drugo mesto je Samir Ramović, on ne odgovara Mileni, jer je voli. Prvo mesto naravno Aneli Ahmić, nadam se da se juče osvestila i shvatila neke stvari - rekla je Slađa.

- Prvo mesto Ša, vidi sve i dozvoljava da ga pravi budalom. Drugo mesto Bebica, Teodora gaa pravi isto budqalom. Prvo mesto naravno Aneli - rekla je Sneža.

- Navešću meni tri drage osobe to su Maja Marinković, Ša i Aneli. Sve vide, a prave se ludi i pristaju na manipulacije svojih partnera - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading